Reklama

Reklama

Svědci paranormálních jevů

(seriál)
  • USA Paranormal Witness (více)
Dokumentární / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 46 h 16 min (Minutáž: 42–63 min)

Hrají:

Adam Christie, Will Conlon, Zoe Gamache, Nick Stathas, Jordan Gray, Brielle Robillard, Sharon Belle, Val Cole, Nick Smyth, Mary-Elizabeth Willcott, M.E. Lewis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Poznejte příběhy lidí, kteří se na vlastní kůži setkali s nějakým paranormálním jevem. Poslechněte si vyprávění malé dívky, která vídá neviditelnou kamarádku, bývalého vojáka, kterého vyděsil chlupatý tvor podobný člověku, rodiny, která se nastěhovala do strašidelného domu, a mnoha dalších... V této reality show uvidíte očitá svědectví i dramatické realistické rekonstrukce paranormálních jevů, které se příčí veškerému vysvětlení. Svědci paranormálních jevů vás vezmou za hranice hranic neznámého. Setkání s duchy a mimozemšťany jsou jenom zlomkem zvláštních a podivuhodných událostí obsažených v této fascinující kronice veškerého neznáma. V žádném případě se nedívejte sami! (TV Prima)

(více)

Recenze (44)

RedEagleSK 

všechny recenze uživatele

No ty pičo má to lepší efekty, děj, herce, atmosféru i CGI než dnešní áčkové horory, přesto na tenhle seriál skutečně nebudete mít nervy. Né kvůli hororovým lekačkám, ale proto, že pokud tenhle seriál sledujete v televizi, každých 5 minut je rozkošně přerušen 5-ti minutovou reklamou. Ze sledování seriálu máte pak stejný zážitek jako z přerušované soulože vaší manželky a jejího milence. Po asi tak sedmé reklamě mrdáte na to a jebnete dálkovým ovládačem o zem tak silně, že sousedka pod vámi v důchodovém věku které straší ve věži, má pocit že u vás taky straší. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je tu takovej menší problém. Nevěřil jsem jim ani slovo! To bylo až tak trapně Americký, že to neni ani možný. Dobrej nápad,kterej je ale blbě natočenej s blbými "herci" a trapnou dokreslující muzikou, která se mnou neudělal vůbec nic, možná jsem se párkrát pousmál. Upřímně nechápu proč má něco takovýho 73 procent. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, když člověk ví, že tyhle americké rádoby reality show jsou konstruované, nahrané a hrané, a vlastně často takovým podvodem na diváka. Ne že by nevycházely z určité reálné skutečnosti, ale ta je tolikrát převrácená a obrácená a přibarvená, že těžko ten základ dohledat. Stejně tak zde - nikdo nemá žádný hodnověrný materiál (video, fotku, nic) a vše je postaveno na tvrzeních, která mohou, ale nemusejí být pravdivá, protože přece jen honorář je lákavým cílem. Filmařsky mne dere, že herci často ani trochu neodpovídají skutečným svědkům (resp. lidem, představeným zde jako skuteční svědci). Na druhou stranu, na každém šprochu bývá pravdy trochu, a sem tam jsou ty příběhy vážně zajímavé a je fajn se na ně podívat a oddechnout si u nich. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Paranormal Witness je seriál, ktorý obsahuje rôzne "pravdivé" príhody ľudí, ktorí mali akúkoľvek skúsenosť s paranormálnymi javmi. Vystupujú v ňom "reálne" postavy, ktoré pomerne autenticky rozprávajú o svojich zážitkoch + amatérski herci, ktorí hrajú v rekonštrukciách. SÉRIA 1: ČASŤ 1: Mladá rodina sa nasťahuje do nového domu v ktorom ich začne prenasledovať poltergeist – 60%. Mladé dievča na ceste domov z kostola spozoruje vedľa cesty neznámu osobu – 50%. ČASŤ 2: Starším rodičom bez stopy zmizne dospelá dcéra s vnukom – 70% najmä za emocionálnu stránku. Pilot helikoptéry spozoruje neidentifikovateľný objekt – 50%. ČASŤ 3: Čerstvo zamilovaný, starší pár sa spolu s dvomi dospievajúcimi dcérami nasťahuje do nesprávneho domu. Po krátkom čase ich prenasleduje poltergeist – 65%. Zástupca šerifa sa uprostred lesa stretne s neznámym tvorom, ktorý ho prenasleduje – 55%. ČASŤ 4: Slobodná matka sa spolu s dcérou presťahujú do nového domu, v ktorom prežijú nejednu nepríjemnú skúsenosť s poltergeistom – 70%. ČASŤ 5: Niekoľko ľudí, vrátane policajtov v malom mestečku opisuje skúsenosť s UFO – 75%. Páru v stredných rokoch sa vypomstí zahrávanie s doskou, určenou na komunikovanie s duchmi – 60%. ČASŤ 6: Mladého chlapca prepusteného na krátku dobu z väzenia kvôli pohrebu starého otca posadne démon – 70%. Na nervy drásajúce lakačky môžete zabudnúť. Najsilnejšou stránkou je občasná mrazivá atmosféra, ktorá bohužiaľ nie je cítiť v každom príbehu. Seriál pôsobí vierohodne len vďaka rozprávaniu "reálnych" postáv, ktoré vykresľujú svoje skúsenosti. Amatérsky herci nepodali najlepšie výkony. Paradoxne akurát vo štvrtom príbehu je všetko, akosi „naopak“. Z duchárskych príbehov, je to však jediný, čo má nejaké té grády ( aj keď správanie skutočných postáv postráda veškerú logiku ). Za pozornosť stojí ešte piata a šiesta časť. Piata pôsobí zo všetkých častí jednoznačne najvierohodnejšie. Šiesta vďaka námetu a pár slušným záberom. Napriek pozitívnym ohlasom, čakal som od tohto, skvelým posterom a pomerne vysokým hodnotím ovenčeného seriálu omnoho viac. Myslím, že veľa ľudí vo svojich komentároch preháňa rovnako, ako samotný "svedkovia" . Celkový dojem je niekde na úrovni - 65%. ()

RoCho 

všechny recenze uživatele

Baví mě příběhy o paranormalních aktivitách a věřím, že člověk může semtam zažít různé podivné věci, ale některé příběhy zde mi přijdou dost pritažené za vlasy. Američané si vždycky rádi vymýšleli pohádky, ale protože filmy jsou velmi nákladné a věřte nevěřte už nějaký čas netáhne, tak zkoušejí dokumentární seriály, zaručeně podle skutečných události. A nejpodivnější na tom celém je, že se to vždy odehrává na území USA. ()

Galerie (427)

Reklama

Reklama