Reklama

Reklama

Svědci paranormálních jevů

(seriál)
  • USA Paranormal Witness (více)
Dokumentární / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 46 h 16 min (Minutáž: 42–63 min)

Hrají:

Adam Christie, Will Conlon, Zoe Gamache, Nick Stathas, Jordan Gray, Brielle Robillard, Sharon Belle, Val Cole, Nick Smyth, Mary-Elizabeth Willcott, M.E. Lewis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Poznejte příběhy lidí, kteří se na vlastní kůži setkali s nějakým paranormálním jevem. Poslechněte si vyprávění malé dívky, která vídá neviditelnou kamarádku, bývalého vojáka, kterého vyděsil chlupatý tvor podobný člověku, rodiny, která se nastěhovala do strašidelného domu, a mnoha dalších... V této reality show uvidíte očitá svědectví i dramatické realistické rekonstrukce paranormálních jevů, které se příčí veškerému vysvětlení. Svědci paranormálních jevů vás vezmou za hranice hranic neznámého. Setkání s duchy a mimozemšťany jsou jenom zlomkem zvláštních a podivuhodných událostí obsažených v této fascinující kronice veškerého neznáma. V žádném případě se nedívejte sami! (TV Prima)

(více)

Recenze (44)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost velké překvapení. Čekal jsem nějakej nudnej seriál, a taak jsem si pořídil jenom první sérii, ale po zkouknutí na jeden zátah(téměř 5 hodin) jsem se rozhodl pro ostatní díly. Tenhle seriál je sice sem tam až moc přitažený za vlasy, a párkrát si lidi 100% vymýšlí, ale některé díly jsou fakt kulervoucí a mají silnou atmosféru. Jen škoda že první díl nasadil tak vylkou laťku že další dva díly spíše zklamaly. Ty ufo díly mi přišly asi jako nejslabší. V dalších sériích se ale bohužel seriál dost opakuje a nemá nic moc co nabídnout, ale rozhodně stojí zato. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Je jedna věc jestli se tomu dá věřit nebo nedá věřit, já osobně bývám u podobných věcí spíše skeptický (it's all about the money, money, money). Určitě je to trošičku přitažené za vlasy. Třeba díl s domem ve kterém straší mi připadal jako přehlídka hororových klišé. Nemluvě o tom, že když jste sám v domě a vidíte stín něčeho co se pohybuje za dveřmi na chodbě, garantuji vám, že si neřeknete: "Ale co, jsem utahanej, musím se z toho vyspat." Každopádně jako hororová show to funguje docela dobře, sem tam jsem se i zamyslel stylem: "Jestli se tohle vážně stalo tak..." ()

Reklama

RedEagleSK 

všechny recenze uživatele

No ty pičo má to lepší efekty, děj, herce, atmosféru i CGI než dnešní áčkové horory, přesto na tenhle seriál skutečně nebudete mít nervy. Né kvůli hororovým lekačkám, ale proto, že pokud tenhle seriál sledujete v televizi, každých 5 minut je rozkošně přerušen 5-ti minutovou reklamou. Ze sledování seriálu máte pak stejný zážitek jako z přerušované soulože vaší manželky a jejího milence. Po asi tak sedmé reklamě mrdáte na to a jebnete dálkovým ovládačem o zem tak silně, že sousedka pod vámi v důchodovém věku které straší ve věži, má pocit že u vás taky straší. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Všichni milovníci nadpřirozena si přidávají hvězdičku (už ne - update), ale k čertu s tím. Je totiž v podstatě jedno, že reality show kombinuje pravé záběry svědků s nahraným příběhem plným prkenných herců až to bolí. Jakmile totiž dokáži jako divák poznat, že postavy mluví pravdu, a že ještě při interview jsou opravdu vyděšené do morku kostí, je to plus. We are not alone :-P. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Paranormal Witness je seriál, ktorý obsahuje rôzne "pravdivé" príhody ľudí, ktorí mali akúkoľvek skúsenosť s paranormálnymi javmi. Vystupujú v ňom "reálne" postavy, ktoré pomerne autenticky rozprávajú o svojich zážitkoch + amatérski herci, ktorí hrajú v rekonštrukciách. SÉRIA 1: ČASŤ 1: Mladá rodina sa nasťahuje do nového domu v ktorom ich začne prenasledovať poltergeist – 60%. Mladé dievča na ceste domov z kostola spozoruje vedľa cesty neznámu osobu – 50%. ČASŤ 2: Starším rodičom bez stopy zmizne dospelá dcéra s vnukom – 70% najmä za emocionálnu stránku. Pilot helikoptéry spozoruje neidentifikovateľný objekt – 50%. ČASŤ 3: Čerstvo zamilovaný, starší pár sa spolu s dvomi dospievajúcimi dcérami nasťahuje do nesprávneho domu. Po krátkom čase ich prenasleduje poltergeist – 65%. Zástupca šerifa sa uprostred lesa stretne s neznámym tvorom, ktorý ho prenasleduje – 55%. ČASŤ 4: Slobodná matka sa spolu s dcérou presťahujú do nového domu, v ktorom prežijú nejednu nepríjemnú skúsenosť s poltergeistom – 70%. ČASŤ 5: Niekoľko ľudí, vrátane policajtov v malom mestečku opisuje skúsenosť s UFO – 75%. Páru v stredných rokoch sa vypomstí zahrávanie s doskou, určenou na komunikovanie s duchmi – 60%. ČASŤ 6: Mladého chlapca prepusteného na krátku dobu z väzenia kvôli pohrebu starého otca posadne démon – 70%. Na nervy drásajúce lakačky môžete zabudnúť. Najsilnejšou stránkou je občasná mrazivá atmosféra, ktorá bohužiaľ nie je cítiť v každom príbehu. Seriál pôsobí vierohodne len vďaka rozprávaniu "reálnych" postáv, ktoré vykresľujú svoje skúsenosti. Amatérsky herci nepodali najlepšie výkony. Paradoxne akurát vo štvrtom príbehu je všetko, akosi „naopak“. Z duchárskych príbehov, je to však jediný, čo má nejaké té grády ( aj keď správanie skutočných postáv postráda veškerú logiku ). Za pozornosť stojí ešte piata a šiesta časť. Piata pôsobí zo všetkých častí jednoznačne najvierohodnejšie. Šiesta vďaka námetu a pár slušným záberom. Napriek pozitívnym ohlasom, čakal som od tohto, skvelým posterom a pomerne vysokým hodnotím ovenčeného seriálu omnoho viac. Myslím, že veľa ľudí vo svojich komentároch preháňa rovnako, ako samotný "svedkovia" . Celkový dojem je niekde na úrovni - 65%. ()

Galerie (427)

Reklama

Reklama