Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak to teda nic moc. Já vim, že tomu nerozumim, ale co to bylo? Většinou u podobnejch filmů závidim, že něco uměj, ale tady? Tady neni co závidět, hlavní hrdinka si akorát hraje na drsnou a nic z toho. Že to bylo od začátku jasný, co se bude dít a jak to dopadne, to už mě u takovýho filmu nevytáčí. Tohle jsem si nepouštěl kvůli originalitě. Aspoň, že v těch posledních pár minutách přeci jen předvedli něco zajímavějšího, ale ani tak to nebyl žádnej zázrak. Z toho předposledního vystoupení by měl Tron radost. Podprůměr, a co je horší i ve svém žánru. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Tak to je pro mě větší propadák než Step up Streets. Taneční fil klasicky bez příběhu. První polovina je příšerně rozpačitá a příjde mi jako kdyby se herci/tanečníci neuměli uvolnit a stojí to za prd. Druhá polovina už je lehce lepší, dobrý nápad s Tron obleky na konci a taky pěkný závěrečný titulky... za to taky jediná 1*, protože hlavní herci jsou mi krajně nesympatičtí a ostatně scénář jak jsem řekl je opět žádný. Kamera stojí za neskutečný ho*no. Předpokládal jsem že když se udělá sequel k Honey s excelentní Albou tak dvojka bude aspoň za něco stát. Ale takovýdle debakl který snad i hrdě nosí jmeno Honey je prostě hrůza. ()

Reklama

Pingu222 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle typ filmu fakt rád a docela jsem se i těšil. To jsem ještě ale netušil, že mi tam Jessica bude tak chybět, a že jedinou světlou stránkou budou taneční vystoupení. Jasně, řeknete si, že ten tanec je u takovýhleho filmu to nejdůležitější, ale oprati jedničce tam nejsou tak sympatický charaktery a to nemluvě o hlavní představitelce, která je fakt divná. Nejdřív je drsná, jak babiččina rohožka, takže pak, když se má zhostit nějakejch citově vypjatejch scén, tak je ještě chladnější než Pierece Brosnan. Abych to shrnul, hudba byla docela fajn, tanec taky a paní pěstounka byla fakt správná mamina, takže za slabší 3. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou prostě otřesné v tom, jak snadno se natáčejí. Na děj se úplně kašle, prostě se vezme jedna šablona, kde je konflikt a romance, někdy se to i spojí. Musí se uznat, že některá ta taneční čísla jsou povedená, jinak by to opravdu nemělo smysl natáčet, ale ty výplň mezi nimi je utrpení. A to je ještě jeden díl... Nemluvě o tom, že postava Honey už zde ani není. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak špatné... všechny tyhle filmy jsou založené na stejném podkladu a záleží na zvolených hercích a kvalitě tanci, protože děj je všudy stejný, jen s malýma odchylkama.. Tady to byl opravdu u všeho průměr.. a nevím proč se to jmenuje Honey 2 , když jediné co to má společné s jedničkou a Jessicou Albou je to že tam je použito její studio..aspoň na chvíli se tam mohla ukázat.. a co se týče kvality tance..tak to nebylo špatné, ale pro mě je pořád to nej LETS DANCE 3..Takže tady hodnotím průměrně-3* ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama