Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Dever 

všechny recenze uživatele

O tom že je to už cca po 100x to isté klišé sa ani baviť nebudeme, ale keď mne vždy tieto teenedžersko-školácke tanečné filmy tak zdvihnú náladu. Aj keď pár nesympatických, negatívnych a trapných scén sa našlo, no ja si ajtak musím dať za 4* kvôli pekným ženám, choreografiám a hudbe......70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat snímek, který je upřímný k divákovi. Hodní jsou hodní, zlí jsou zlí, naivní jsou naivní a nikdo nevyrušuje žádnou zbytečnou komplikovaností charakteru. Přesto mne tento snímek inspiroval k tomu, abych se vrhl do tanečních kreací a až s lehkostí postřeleného slona zvládnu nespadnout při polce, tak si sestavím takovou crew, že černoši zblednou závistí, bílí muži se naučí skákat a papež konvertuje k ateismu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě, že je to pořád to samé, omílané stále dokola. Proto se na tyhle filmy dívám se segrou, protože jí tohle baví. A mě tenhle díl bavil více než ten první, i když už od začátku bylo více než nad míru jasné, jak to nakonec dopadne. A přesně tak to také dopadlo. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě prvního dílu, příběh nepředstavuje nejsilnější stránku celého filmového počinu. Jde zase a jen především o tancování, tancování a tancování. A i když už je dvojka bez Jessicy Alba, stále se mužské oko může potěšit natřásajícími se prdelkami a ženské oko vypracovanými mužskými svaly. Film na líné nedělní odpoledne, u nějž můžete podřimovat a po probuzení budete vždy v obraze, co se ve filmu děje - tancuje... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nadupaná pecka prostě tohle byla špička škoda že tam nebyli malí prckové jako u jedničky ale spousta tance salt a podobně, tohle bylo užasne náramně, kamera a zpomalené záběry jsou výborné, hudba do toho všeho nej . Prostě špička na dvojku. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Předem prokouknutá taneční limonáda nepostrádající nic, co je u těhle kousků nutné k úspěšnému americkému konci. Proč někdo točí filmy, které tu byly nejméně 100x nevím, moc tomu nerozumím. HONEY 2 se tváří, jakoby se od některých klišé chtělo odprostit, ale bohužel, jen některé známé pasáže rychleji přejíždí, možná aby to už nebylo opravdu moc, ale ono je to moc i tak. Dvě pěkné ženské, na které je radost pohledět nemůžou tohle zachránit, ani kdyby byly úplně nahé. Děvčata si užijí více, svalnatých mužů odhalených do půli těla je tu dost. Takže jde ve výsledku zas o další prd, který je jen o hezkých tvářičkách. Řekl jsem si, že se na HONEY 2 podívám jen, protože jsem ho měl v PC a nějaký film pro odlehčení mi neuškodí, bohužel tohle není ani na odlehčení, je to spíš prodlužovák nudy, takže už nikdy víc! Navíc některé taneční kousky vypadají jak epileptické záchvaty a to vůči modernímu tanci v jakékoliv podobě nebývám kritický. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné, snažiace sa vyzerať štýlovo a cool, no namiesto toho smiešne, scenárovo tupé, tanečné scény často takisto nezaujímavé, takmer úplne bez zápletky a celkovo strašne, ale fakt - až na úrovni pohrávania sa s myšlienkami o spáchaní samovraždy - strašne nudné! ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ani jedna Oh yeah! choreografia, dialogy nastastie zriedkave. Je to barbarstvo, ale cast sla na rychlejsie prehravanie... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak niekto tomuto dá jednu hviezdu a menej je podľa mňa neobjektívny do veľkej miery. Spočiatku som si povedal, čo to je, lebo tá pózerská hlúpa scéna medzi väzeňkyňami bola zlá. Neskôr však nastalo osvietenie, lebo dialógy boli nadmieru skvelé a bez naivných a tupých rečí. Scenár tiež do veľkej miery ušiel, jediné čo mi tam stále vadí, je že niekto sa s niekým zoznámi a hneď vie presne napodobniť choreografiu tých druhých. Jessica Alba mi tu dosť chýba a najmä tú lásku černošky a belocha s peknou tváričkou som vôbec neuveril. Na konci som zas predvídal, že sa to rozhodne buď rozstrel alebo víťazstvo skupiny okolo, ktorej sa točí dej a tá pôjde na radu ako druhá a ono sa tieto dve veci spojili a nakoniec to tak dopadlo. Choreografie boli podľa mňa skvelé, dej bol zo začiatku jednoduchý, ale neskôr sa to zmenilo a tak sklamaný som z toho nebol. Scénka, kde jedna černoška varovala druhé dievča, že si ma dávať na jedného chalana pozor a následne ešte v ten večer ju náhodne stretli plačúc kvôli nemu v temnej malej bočnej uličke tomu dodala nedôveryhodnosť, tiež ma vedia vždy negatívne pobaviť tie pózerské ksichty, čo robia porotcovia. Pobavil som v dobrom, keď dievča išlo tancovať so starým pánom a on povedal, že netancuje a keď už tak jedine na pohreboch svojich nepriateľov. Napriek tomu, že to nie je trápne ako iné veci tomuto podobné a je to troška iné, dosť ma to nudilo. To znamená, že buď je už táto téma vyčerpaná alebo to jednoducho nemalo iskru a ja si myslím, že ešte stále to druhé. S pôvodnou Honey to nemá veľa spoločné, skôr si to chcelo privyrobiť na jej úspechu. Dalo by sa to po mnohých stránkach zlepšiť. Začínam si vravieť, prečo musia ku každému aspoň trocha dobrému filmu natočiť pokračovanie? A prečo väčšina je tak zlých, že len žije z minulej slávy? Odpoveď bude určite peniaze a to vie zničiť veľa. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mmm..tak co říct k tomuto počinu? Příběh sám o sobě nemá žádnou cenu komentovat, protože to je tááák průhledné, že nemá smysl na něm plácat písmenka. Jelikož jsem anti-fanynka Kat (u které horší než herecké výkony jsou snad jen její oblečky a zpěv) tak tím, že je obsazena do hlavní role, pro mě film ještě před zhlédnutím ztrácí na kvalitě.. a nemýlila jsem se. Dávám hvězdu za taneční kreace. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Takový kýč. Choreografie naprosto ubohá, hudba taky nic moc. Navíc já celý film musela bojovat se svým odporem ke Katerine Graham. Zato Randy Wayne byl velmi sympatický.. jenže to tomu moc nepomůže. Mám ráda taneční filmy, ale tenhle byl plný trapných a hloupých situací. 1* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobře se mi kouká na lidi, kteří umí tancovat a jako by nic dokážou předvézt nějaký pořádný kousek. Příběh jsem ani nehledala. Samozřejmě tu nějaká základní kostra je a kolem ní je nabaleno spousta tancování. Vlastně tu jde právě jen o to tancování. Tohle je přesně ten tip filmu, na jehož začátku už člověk ví, jak to celé dopadne. Tenhle prostý a jednoduchý fakt mi nevadil. Jen jsem netrpělivě čekala na poslední fázi filmu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou prostě otřesné v tom, jak snadno se natáčejí. Na děj se úplně kašle, prostě se vezme jedna šablona, kde je konflikt a romance, někdy se to i spojí. Musí se uznat, že některá ta taneční čísla jsou povedená, jinak by to opravdu nemělo smysl natáčet, ale ty výplň mezi nimi je utrpení. A to je ještě jeden díl... Nemluvě o tom, že postava Honey už zde ani není. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Pfff, pěkná srajda, jak příběhem (kterej tu vlastně není, jen talentšou a nějaký ty vložky ze zákulisí), tak především tanečně...a hlavní typerka taky nic moc, zlatá Jessica Alba. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Příběh je vlastně slepenice zápletek ze spousty jiných filmů, ale po choreografické/taneční stránce se Honey 2 má rozhodně čím chlubit, skvěle nasnímané, skvěle zatančené, skvěle propracované a to jsem už "pár" tanečních filmů viděl. 70 % ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak to teda nic moc. Já vim, že tomu nerozumim, ale co to bylo? Většinou u podobnejch filmů závidim, že něco uměj, ale tady? Tady neni co závidět, hlavní hrdinka si akorát hraje na drsnou a nic z toho. Že to bylo od začátku jasný, co se bude dít a jak to dopadne, to už mě u takovýho filmu nevytáčí. Tohle jsem si nepouštěl kvůli originalitě. Aspoň, že v těch posledních pár minutách přeci jen předvedli něco zajímavějšího, ale ani tak to nebyl žádnej zázrak. Z toho předposledního vystoupení by měl Tron radost. Podprůměr, a co je horší i ve svém žánru. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že choreografie a hudba ve filmu Honey 2 nedosahovala ani z poloviny takových "kvalit" jako pokračování Let´s Dance 3, který mimo jiné nebyl taky žádný zázrak! Je to jen strašně ohraná písnička. 30% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ach..to bolo sklamanie ako hrom. Tanečné filmy mám rád,....ibaže v tomto ma za srdce nechytila žiadna tanečná choreografia. A keďže práve na tanci film stojí, len zťažka som to dokázal prekusnúť. A tak jediným pozitívom je sympatická Katerina Graham. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Jestli jednička stála za starou belu, tak tohle nestojí pomalu za nic. Naprosto předvídatelné. Zajímavé je, že hlavní hrdina hraje při tanci naprosto ne druhé, ale tak páté housle. Taneční čísla jako taková taky za moc nestojí. ()

Reklama

Reklama