Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mmm..tak co říct k tomuto počinu? Příběh sám o sobě nemá žádnou cenu komentovat, protože to je tááák průhledné, že nemá smysl na něm plácat písmenka. Jelikož jsem anti-fanynka Kat (u které horší než herecké výkony jsou snad jen její oblečky a zpěv) tak tím, že je obsazena do hlavní role, pro mě film ještě před zhlédnutím ztrácí na kvalitě.. a nemýlila jsem se. Dávám hvězdu za taneční kreace. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou prostě otřesné v tom, jak snadno se natáčejí. Na děj se úplně kašle, prostě se vezme jedna šablona, kde je konflikt a romance, někdy se to i spojí. Musí se uznat, že některá ta taneční čísla jsou povedená, jinak by to opravdu nemělo smysl natáčet, ale ty výplň mezi nimi je utrpení. A to je ještě jeden díl... Nemluvě o tom, že postava Honey už zde ani není. ()

Reklama

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava, nesympatická protivná ... holka, mě tak otrávila, že ani ta taneční čísla, kvůli kterým se na podobné filmové braky dívám, mě nebavila. Hřebíček do rakve zatlouká to, jak jsou všechny postavy na konci moudré a uvědomělé. Být to o 100 minut kratší, mohl to být pěkný klip na youtube (samozřejmě za předpokladu, že by se ze záběrů vystříhala Katerina Graham). ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak špatné... všechny tyhle filmy jsou založené na stejném podkladu a záleží na zvolených hercích a kvalitě tanci, protože děj je všudy stejný, jen s malýma odchylkama.. Tady to byl opravdu u všeho průměr.. a nevím proč se to jmenuje Honey 2 , když jediné co to má společné s jedničkou a Jessicou Albou je to že tam je použito její studio..aspoň na chvíli se tam mohla ukázat.. a co se týče kvality tance..tak to nebylo špatné, ale pro mě je pořád to nej LETS DANCE 3..Takže tady hodnotím průměrně-3* ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

Film mohl mít u mě mnohem lepší hodnocení, nebýt příšerného dabingu (zvláště osoba dabující hlavní hrdinku mi silně šla na nervy) a také těch rádoby drsných, avšak naprosto debilních keců, které se ve filmu sem tam vyskytly. Celkový příběh víceméně staré dobré klišé, které je předvídatelné až hanba, ničím nepřekvapí, ale pokud nevyžadujete po filmech nějakou extra originalitu, vadit vám to rozhodně nebude. Tanečních kreací je tu více než v prvním filmu, což je docela dobře, protože přeci jenom u filmu, kde je tanec hlavní téma, by přeci jenom neměly vyplouvat do popředí nějaké blbosti z omáčky okolo. A konec... jak jinak, než dokonale šťastný! ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama