Reklama

Reklama

Revenge of the Electric Car

  • Velká Británie Revenge of the Electric Car
Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento dokument vôbec nesplnil moje očakávania. Je síce v pozitívnejšom duchu, zachytáva dianie okolo elektrických automobilov, ale je skôr o rozhovoroch s hlavnými predstaviteľmi spoločností, o osobných pocitoch. Je to veľká nuda, tentokrát žiadny poriadny koncept, proste dosť nepozerateľné, ako keby to s prvým dielom ani nesúviselo. Všetko je to taký suchý americký štýl s rečami o ničom, proste na dokument som sa toho veľa nedozvedel. ()

Prcek008 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument o několika lidech a jejich společnostech, bojujících proti zarytému obchodnímu systému se spalovacími auty. Možná dokonce lepší než první díl o EV1. ()

Reklama

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Film který těží z toho jaký poprask vyvolal jeho předchůdce a díky jemuž se autoři dostali za hradby nepřátel až přímo k bossům automobilek, jako je do té doby proklínané GM a nekompromisně se za úspěchem ženoucí Nissan/Renault. Vidíme uvedení Tesly Roadster, pozadí zrodu Chevy Volt, dílnu nadšence jež konvertuje starší auta. Do toho přichází krize a težkej pád Detroidu na čumák, kdy se klasickej automobilovej průmysl potácí před bankrotem a nejinak je na tom Tesla i Musk. Následné uvedení Tesla Modelu S nám otveře oči jak extremně riskantní je život soukromého podnikatele, který se snaží během krize vůbec přežít a při tom dostat auto na trh. Dokument je natočen ve velmi příjemném uvolněném tempu a těch 90 minut mě vůbec nepřidalo dlouhých. Příšerný plagát se zoufalou grafikou. ()

Reklama

Reklama