Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sherlock Holmes se domnívá, že je jeho dlouholetá přítelkyně Irene v nebezpečí, a společně s Watsonem odjíždějí do New Yorku. Jeho domněnka není daleko od pravdy, protože v nebezpečí je Irenin syn, o jehož existenci neměl Holmes tušení. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako parodie/komedie by to mělo mnohem větší naději, než s těmi pokusy o vážnost. A stejně jsem se smál... Roger Moore jako Sherlock Bond má něco do sebe. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vskutku vtipný (ale asi ne záměrně) a vůbec ne dobrodružný a napínavý Sherlock. Jakási americká prefabrikace jednoho ze sherlockovských příběhů, kde padouch Moriarty je spíše nervní dědeček, kterému by nikdo jeho padoušství nevěřil a dialogy jsou tak tupé a naivní, že by se jim "skutečný" Sherlock musel divit ještě týden. Průměrný, spíše úsměvný, dokonce snad až parodický film. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený film. Funguje to jako detektivka i jako parodie, a film ukazuje Holmesovy schopnosti, takže splnil svůj účel. Je tam dost vtipných míst a pár dobrých hlášek, takže jsem se i pobavil, hlavně u Watsonova nechápání newyorského času. Příběh je zajímavý, hned jsem se do něj vžil a bavil mě, i když to prostě není klasický Sherlock, jak ho máme všichni rádi. Výprava je vcelku dobrá, Moore se mi jako Holmes líbil, ale jeden kousek s ním naprosto stačil. Vůbec mě nepotěšily jeho převleky a sebeneovládání. U filmu jsem se bavil a má ode mně naprosto krásný průměr. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Filmy s Holmesem, kde se objevuje zárověň Moriarty a Adler, zpravidla za moc nestojí. A Moore to rozhodně nezachraňuje. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Převleky jak z Růžovýho panťáka,prof.Moriarty vypadající,že se nedožije smrti, a krádež skoro jak z Die Hard 3. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Proboha, koho jen může napadnout obsadit Rogera Moorea do role S.H.? Měli mu alespoň říct, že fakt nehraje Bonda. Ani na vteřinu jsem nevěřila tomu, že mu to pálí. a Moriarty? nepovedený gangster z New Yorku, ne nejchytřejší a nejhorší zločinec světa :-(. Ale jako parodie (byť nechtěná) vtipné. ()

tommei 

všechny recenze uživatele

Tento by se vyjímal a mnohem víc hodil na prkna divadla, než jako strohý film, alei tak to má pro mě určité kouzlo. ()

JUX 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorsi Holmes, co jsem kdy videl. Chvili to vypada jako komedie/parodie, chvili je to hrozne vazny. Moore je jako SH strasnej. A ten potomek Ireny - Doyle se v hrobe obraci... (CZ dabing v TV) ()

tekket 

všechny recenze uživatele

Roger Moore zatím získává bludišťáka za nejhorší ztvárnění Sherlocka v dějinách. Moriarty je ve zdejším podání unylý a vetchý stařec, který sotva stojí na nohou. ()

Ruthen odpad!

všechny recenze uživatele

Celé zle! Už neviem kto ale každopádne tu na ČSFD niekto povedal, že ak sa pri Holmesovi nudíte niečo nie je poriadku. Nesypatický Holmes, ešte horší Watson, preukrutná nuda... To všetko do kopy mi nedá inak len odpad. ()

Reklama

Reklama