Reklama

Reklama

Špion, který mě miloval

  • Česko Agent, který mne miloval (více)
TV spot

Obsahy(1)

Studená válka v plném proudu, James Bond v nejlepší formě. Roger Moore v hlavní roli britského akčního filmu. Britská jaderná ponorka po nečekaném výpadku energie záhadně zmizí z armádních radarů. Totéž se stane s jednou ruskou ponorkou. Britský tajný agent 007 James Bond je kvůli incidentu odvolán z úkolu v Alpách, kde stačí v sebeobraně zabít sovětského agenta KGB. Jeho první cesta vede do Káhiry k bohatému překupníkovi Fekkesovi. Ten měl na černém trhu zprostředkovat prodej mikrofilmu s plány zařízení, které umožňuje právě sledování ponorek. Zde se Bond setká s ruskou agentkou XXX, půvabnou majorkou Aňou Amasovou, stejně jako se zabijákem Sandorem a především s nezničitelným obrem s přezdívkou Zub. Zabiják, který kromě svých svalů používá i stisk umělého ocelového chrupu, pracuje pro loďařského magnáta Stromberga. Bond s Amasovou musejí spolupracovat, aby odhalili Strombergův zločinný plán: šílený boháč s pomocí obřího tankeru ukořistil obě ponorky a teď z nich chce vystřelit jaderné střely na New York a Moskvu. Tím hodlá vyvolat celosvětovou jadernou válku a zánik lidstva na zemském povrchu. Zároveň buduje podmořská města pro novou „nezkaženou" civilizaci. Bond a Amasová se v boji proti Strombergovi osvědčí jako skvělí spolupracovníci – ovšem jen do chvíle, kdy se ukáže, že ruský agent, kterého 007 zabil v Alpách, byl Aniným milencem... (Česká televize)

(více)

Diskuze

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Další skvělá bondovka více akce, skvělé hlášky, sexy bondgirl, vytrvalý poskok hl.záporáka, prostě skvělý díl.

na příspěvěk reagoval Martin741

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Tak Bondovka fajn. Jen prostě nemám Moora, jako bonda rád, sice skvěle hláškuje, ale v akci je k ničemu. Bondgirl Barbara Bach je zatím nejlepší, kterou jsme tu měli a Kiel jako Zub je celkem drsoň. 4*, chybí mi Connery.

Kakho-oto

Kakho-oto (hodnocení, recenze)

Barbara Bach je pro mě nejlepší bondgirl a film Špion, který mě miloval třetí nejlepší bondovka vůbec (po Goldfingerovi a Chobotničce). Padouch Stromberg patří navíc k nejpřesvědčivějším zloduchům všech bondovek. Tento film miluji!

na příspěvěk reagoval Martin741

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Barbara byla dobrá,ale vůbec celá tahle bondovka je asi zatím asi ta nejlepší,co jsem s Rožrem Můrem viděl

Související novinky

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

18.12.2020

Ve věku 75 let zemřel herec Jeremy Bulloch, původní představitel námezdního lovce Boba Fetta z Impérium vrací úder a Návrat Jediho. Stalo se tak jen týden poté, co zemřel jiný herec ze Impéria, David… (více)

Reklama

Reklama