Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Organizovat taneční párty není žádný med, o čemž se přesvědčí dva kamarádi, kteří se na začátku 90. let do takového projektu pustili. Obchody se jen hrnou, ale postupem času se přichomýtnou obvyklé problémy s organizací, bezpečností, drogové dealerství nevyjímaje. Situace se stává vážnou a pokud nebudou chtít přijít o všechno, včetně svých životů, budou muset učitit kroky k nápravě. (predators)

(více)

Recenze (7)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že Weekender je taková nenáročná zábava pro ty, co buďto: milují taneční hudbu / mají rádi Cooka ze Skins anebo..no co já vím, pro ty, kdo sedí doma a litují se, že nemůžou na takovou obdobnou kalbu. Já nepatřím ani do jedné skupiny. Jacka O'Connella mám ráda, ale řekla bych, že mu víc padnou vážnější role. Přesto táhl celý film v podstatě sám, ostatní herci jsou spíše neherci a příběh je slabota.. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Ďalší sériový, sterilnejší klon kontroverzne prijatej výpovede "Human traffic" a žhavý konkurent pre americky nadpozitívny "Groove." Hustá vrava v slangovom podaní, rutinne modifikovaná zápletka na pozadí tanečnej vášne a oparu z drôg a nával audiálnych vzpomienok na legendárny rave. Vo všeobecnosti je to pravda zlátanina fušerská, ale tak človek dotknutý odpustí, je to celkom vtipný odvaz ktorý neurazí. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Anglie, solidně zasoundovaný pařby a hlavně Jack O'Connell, který je, co se mě týče, tím hlavním důvodem, proč film vidět. Bez něj by byl můj dojem asi jen poloviční, to je dost pravděpodobný, ale tady se Cook zase předvedl, jak ho máme my Skins maniaci rádi a to se počítá. Kéž by takové štěstí na výraznější role měli i další ze Skins osazenstva. Budiž jim to přáno. Já si zatím zvednu náladičku Weekenderem, do třetice. PS: Symbolická půlhvězda navíc za notoricky známý song Move your body (Marshall Jefferson) ze soundtracku GTA: San Andreas *-D. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Organizovat taneční párty není žádný med, o čemž se přesvědčí duo kamarádů, kteří se do takového projektu pustili. Kšefty se jen hrnou, ale postupem času se přichomítnou obvyklé problémy s organizací a bezpečností, drogové dealerství nevyjímaje. Snad už klasický scénář občas přináší několik zajímavých a poslechově výrazných momentů a fanoušky taneční hudby určitě neurazí. 60% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Protože se zajímám o taneční elektronickou hudbu a klubovou scénu, musel jsem tohle vidět. Jenomže příběh nemá moc čim překvapit a těžko bude bavit někoho, koho taneční hudba vůbec nezajímá. Aspoň, že tu byly výjevy z jednotlivých parties, kde hrály na pozadí (hodně) starý taneční fláky, tak jsem si trochu rozšířil hudební obzory. Dost mi vadilo, že do příběhu nacpali scénáristi drogy. Pak si každej nemá myslet, že na tanečních parties každej fetuje. Na tuhle "propagaci" už v ČR stačí TV Nova, která nikdy neopomene zmínit, když dělá reportáž o technopárty, kolik se odvezlo do nemocnice lidí. I když mi bylo ústřední téma "Víkenďáku" dost blízký, nemůžu dát víc než tři silnější hvězdy. ()

Reklama

Reklama