Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonusový film k animovanému snímku Batman: Rok jedna sleduje příběh Kočičí ženy, která se zaplete s muži, kteří obchodují s dívkami z nočního klubu. Musí sledovat své úhlavní nepřátele, kteří se ji pokoušejí zabít. (TwoFace)

Recenze (35)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Současné verze Catwoman mi příliš nevyhovuje, po všech těch proměnách pořád preferuju interpretaci Michelle Pfeiffer. Ale na druhou stranu toto je prezentace té aktuální a jako takové tento kraťas slouží velmi dobře. Doufám, že DC Showcase bude pokračovat a představí všechny hlavní postavy DC Nation. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

díky tomu že je kratší je lepší než Superman/shazam, ale oproti ostatním na kvalitě ztrácí, přesto dokázala ukázat vše důležité o postavě což je vlastně i účelem showcaseů. post scriptum: nejlepší scéna je tanec u tyče [0´= ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nie je to také dobré ako Green Arrow alebo Jonah Hex, no ani také zlé ako Spectre či Shazam/Superman. Catwoman je sexy, kostým má fajn, no príbeh je dosť deravý. Ale ako celok fajn jednohubka. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další DC kraťas. Tentokrát o Catwoman s hlasem vynikající Elizy Dushku. :) Musí se vypořádat s pašerákem diamantů a striptérek. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Catwoman je mou nejoblíbenější komiksovou hrdinkou vůbec. Když jí však dáte průměrný příběh a hlas Elizy Dushku, nemůže to dopadnout dobře... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Je to ode mně troufalost dávat v podstatě doplňkovému "kraťasu" pět hvězd, ale v tomto případě si je Catwoman zaslouží. Na té čtvrthodinové stopáži je totiž dokonale vykreslená atmosféra, s výbornou animací i dabingem Elizi Dushku. Navíc, ač jde o animovaný film, postava Catwoman nebyla nikdy více sexy. Tohle je ten správný způsob jak by to mělo vypadat. Doteď se nemohu srovnat s tím, že si Nolan vybral pro nadcházející "povstání Temného rytíře" do role Catwoman Anne Hathaway. V mých očích by se jen málokterá herečka pro tuto roli hodila ještě méně, než právě ona. Co naplat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režie - Laurence Montgomery. Tenhle příběh je hodně akční, lehce erotický a pěkně kreslený. U Catwoamn zazní i Metalová hudba. V tomhle příběhu je jedna zvláštní akční scéna. Je velmi podobná té z filmu Terminátor 3 Vzpoura strojů. Jedná se o úvodní honičku. Zde je sice hodně zkrácena, ale podoba tu je. Pro mně nejlepší příběh z DC Showcase. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný doplňěk k novému Batman: Year One. Od krátkometrážního snímku jako je tento se nedá čekat o moc lepší příběh, protože na to prostě není čas a prostor. Animace byla výborná, Catwoman správně sexy, takže spokojenost. Myslím, že by si Feline Fatale zasloužila konečně svůj animovaný celovečerák. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice povedený kraťasek. V tomhle duchu bych opravdu snesl celý film. Mnohem akčnější, charakterově výraznější a víc sexy, než hraná adaptace. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

...čistých 5 to možná není, ale někdo musí pomoct catwoman dostat se z bahna hodnocení neználků :D...(ikdyž koukám, že to není jen problém kočičí ženy-DC showcase tu obecně dotávají na prdel=trapas toto) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejprve taková menší onanistická fantazie, aby se na konec ukázalo, že Selina Kyle je vlastně velkou hrdinkou, která je schopná pomáhat lidem prostě jenom proto, aby jim pomáhala. Nevím, nějak moc mi tenhle příběh nedal, ale je mi jasné, že jsem ovlivněný tím, že animované komiksáky prostě nemusím. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Bonus na DVD k filmu Batman: Year One je přesně v duchu nového komiksu s Catwoman. DC se s kočičí ženou nepáře a protože vždycky byla provokativní, teď je z ní rovnou super sexy hrdinka. Vyzývavý tanec u tyči hraničí s kreslenou erotikou. Akce (tedy akční scény) je dostatečně dynamická a příběh, který vzhledem k formátu krátkého filmu nemá moc prostoru, jí aspoň nestojí v cestě. Co kdyby se Catwoman příště dočkala vlastního filmu s Temným rytířem ve vedlejší roli? ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatné, ale od DC Showcase jsme zvyklí na trochu jinou laťku.Po příběhové stránce je to slabší, ale co nedožene příběhem, tak dohání akcí a hlavně svůdným tanečkem. ()

Reklama

Reklama