Reklama

Reklama

Hwaiteu keuriseumaseu

(seriál)
  • Jižní Korea 화이트 크리스마스 (více)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osm studentů zůstane přes Vánoce ve škole v horách. Jako dozor je tu s nimi jeden učitel. Zůstali zde, protože dostali výhružný dopis a chtějí zjistit, kdo ho poslal. Na Štědrý den se u vrat školy objeví zraněný člověk po autonehodě. Vezmou jej na ošetřovnu, kde blouzní v horečkách. A pak se stane první vražda. Kdo za tím stojí? Komu můžu věřit? Atmosféra ve škole houstne. Kdo bude další? (Zíza)

(více)

Recenze (13)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bylo to napínavé, plné sněhu a zajímavých charakterů, které se vybarvily, ale nepřebarvily. Temný v podstatě detektivní příběh a - co oceňuji, neb přece jen to točili Korejci - s délkou, která tomu přesně vyhovuje. Být to delší, neužila bych si to tolik. Příjemně nahuštěné, posouvající se a nechává vás to v napětí. Máte dost komedií, ale chcete něco korejského a seriálovitého? Proč se nepodívat na tohle? Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Tak můžu říct, že pomalu, ale jistě v mém žebříčku nahrazují asijské seriály zbytek světa. Bílé Vánoce mě udržely v napětí od prvních minut a jak se odvíjel děj, tak jsem byla čím dál tím zvědavější na další vývoj. Tohle rozhodně není jednoduchá záležitost a už vůbec ne povrchní. Po skončení každého dílu jsme doma diskutovali o tom co jsme viděli a co kdo jak pochopil. To už se nám dlouho nestalo a troufám si tvrdit, že zase nějaký čas nestane. Každá osoba může být pachatel ať už toho nebo onoho činu a každá může být obětí. A i když už víte, tak ještě zdaleka není konec a vy jste svědky ... ne, nemůžu to napsat, protože prozradit cokoli by ubralo na poutavosti a to bych opravdu nerada. :^) ()

Reklama

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Herci hrají podle šablon. To, že v určítých momentech vypadají doslova směšně, je vůbec nezajímá. Umělost z toho sálá, technické zpracování horší než od Novy a vrchol je, když se třeba herci pokouší realisticky zakopnout nebo někomu dát pěstí.. První dva díly doslova otřesné, vůbec nic se v nich nestane a ještě jste na sebe naštvaní, že si nedokážete zapamatovat ani jedno jméno z osmi. Třetí a čtvrtý díl už se pomalu zamotávájí, i když to pořád nevypadá, že pátrá korejská elita. Od pátého dílu to má konečně spád, i když občasné ťukání na čelo, že co to tam ti přechytralí idioti vyvádí, přetrvává.. Docela to zachraňuje hudba, i když mohli vybrat víc než 3-4 skladby, které hrály pořád dokola (fakt pořád). Sem-tam nějaká dobrá hláška, hlavně od psychiatra, ale jinak jsem to čekal o hodně chytřejší a hlavně odvážnější.. trochu lepší 2* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

První dva díly bych přirovnala k pomatenému míchaní karet, kde je zajímavé jen to, že nikdo neví, kdo je míchá. Já se začala bavit až při rozdávání karet na stůl. Až v té době mi začaly první díly dávat najednou smysl. Jakmile se začne hrát, napětí značně roste. Dostáváme se až do nejhlubšího nitra všech postav, skládanka začíná zapadat, přesto se všichni topí v nejistotě. Když se hra chýlí ke konci, člověk už ani nedýchá...Je to svým způsobem geniální. Abych to ale úplně pochopila, musím to vidět ještě alespoň jednou. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Největší předností tohoto seriálu je propracovaný příběh. Triková, a chvílemi možná i herecká, stránka seriálu je o něco horší, ovšem v tomto typu seriálu to není zásadní problém. Ovšem ta hutná atmosféra přebíjí všechny nedostatky. Líbil se mi i konec, ovšem jeho vysvětlení až tak moc ne - mám prostě pocit, že kdyby se v tom někdo rýpal, našel by pár nesrovnalostí. Proto po dlouhé době zvažování dám "jen" 4*, ovšem velmi silné a s klidným svědomím tento seriál můžu jen doporučit. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama