Reklama

Reklama

Zhu Zhu Pets: Kouzelná říše Zhu

  • USA Quest for Zhu
Trailer

Obsahy(1)

Připojte se k nebojácné a roztomilé křeččí slečně jménem Pipsqueak, která se ocitla na opačném konci světa Zhu. Na své výpravě potkává mlsouna Chunka, sladkou Num Nums a kouzelného pana Squigglese. Když všichni dorazí do paláce Zhu, poznají, že stojí teprve na začátku jejich pozoruhodného putování, protože se jim do cesty za sny staví zlomyslný a proradný Mezhula. Naši opravdoví hrdinové z říše Zhu si ale i s takovou překážkou poradí! Pipsqueak si uvědomí, že všechno, o čem kdy snila, už dávno má a jediné, po čem skutečně touží, je najít cestu domů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Hezké a vtipné úvodní titulky a pěkná píseň. Neustálá hudební kulisa dodává snímku mrštnost. Film je vtipný a poučný, ale ocení jej jen menší generace. Dospěláci se ukřečkují k smrti. CITÁT - Je naštvaná kvůli takové troše nepořádku.......... Animace je - no ani nebudu rozvádět. Bonus na dvd je sice malý, ale dvě písně formou karaoke určitě potěší. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za jiných okolností bych asi nikdy takovýto film nehodnotil, natož nekomentoval, jenže díky mé milované dcerunce, která na to čumí imrvére, nemůžu jinak. Je to opravdu slátanina pro ty nejmenší, která nemá hlavu ani patu, nicméně jako chvilka klidu od malého raubíře to poslouží kvalitně, tak trochu jednohvězdičkově. 15% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Čo vlastne napísať k tejto zlátanine. Určené iba najmenšiemu diváckemu publiku, aj to len dievčatám, chlapci by sa zrejme nudili. Veľa farieb, veľa trápností, veľa klišé. Odpovedá tomu aj lacný detinský humor typu, že si postavička ovonia labku a od tejto "vône" spadne na zem, pričom jej na hlavu aj spadne predmet, ktorý držala v rukách. Lacná 3D animácia je na daný rok nieže nepodarená, ale rovno nedôstojná. Aby toho nestačilo, animák je dosť uspievaný, naviac grotesktnými hlasmi. 1 hviezda za výpravu a akú-takú dobrodružnosť. ()

Reklama

Reklama