Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američtí vědci bádají nad novým sérem. To má mít za účinek větší bojovnost jejich vojska. Skupinka dobrovolníků si sérum nechává na svých tělech vyzkoušet. Bohužel účinek je negativní a místo superbojovníků jsou na světě krvelačné zombie... (darek kartac)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hrozna chujovina tohle mělo být vtipný nebo spíš zábavny černobíly zombie barevní oka hrozná sračka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americká hororová komedie „Wasting Away“ v sobě rozhodně má potenciál, který ale nebyl naplno využit. Dalo by se z toho vytřískat trochu víc, i když se musí nechat, že film rozhodně má nápady, sem tam jsou situace dobře komické, ale je jich spíš jako šafránu, což je škoda. Tohle měla být komedie třeskutější, pak by dokázala zaujmout širší publikum. Takhle zůstává spíše jen něčím, co možná někdo sem tam objeví. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Príjemná a láskavá komédia o tom, že aj zombie sú len "ľudia", ktorí túžia po kúsku pokoja a svojej zemi zasľúbenej. Wasting away disponuje celkom originálnym nápadom spočívajúcim v tom, že partička mladých sa po transformácií cíti síce trošku divne, ale inak sa ich vnímanie sveta a hlavne samých seba až tak nezmenilo. Len všetci ostatní ľudia sa v ich očiach chovajú ako motorové myši a z im neznámeho dôvodu pred nimi buď utekajú alebo na nich agresívne útočia. Výnimku tvoria ľudia podgurážení, s ktorými sa dokonca dá aj normálne pokecať. Čoskoro však začne v našich hrdinoch hlodať podozrenie - veď posúďte sami - je normálne, aby človek nezomrel ani po početných strelných ranách a s dierou v bruchu o veľkosti rugbyovej lopty? A čo končatiny oddelené od tela, ktoré sa stále pohybujú? A čo tá náhla chuť na surové mäso? Tu rozhodne nie je niečo s kostolným poriadkom. Čo s nimi asi tak môže byť? Žeby požili sérum super vojaka? :) Keby všetky indie filmy vyzerali aspoň takto, svet by bol oveľa krajším miestom :) ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Tohle byl totálně originální nápad. Škoda, že z toho tvůrci nevytřískali víc. Jako milovník zombie filmů musím varovat před hledáním napětí v tomhle bijáku. Spíš se objeví spoustu vtipnejch situací a to včetně parodie na hollywoodský patosy. Pravda je, že si při tom musíte ledacos domejšlet a úplně se oddat naivitě, se kterou je celej film natočenej. Jen musím varovat před tím, že možná pro vás už nikdy nebude jakejkoliv zombie film takovej, jako bejval dřív. Nezapomenete totiž na to, že je tady i jiná - zombícká perspektiva, přes kterou vypadá svět rozhodně zajímavě:). ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie o zombie. Pohled z opačné strany mi dosti připomenul Tucker a Dale proti zlu. Dělali si zde srandu snad ze všeho. Film má své opravdu světlé okamžiky a rozhodně nenudil. ()

Reklama

Reklama