Reklama

Reklama

Emilie Richards


Láska na Novém Zélandu (E05)

(epizoda)
  • Německo Denk nur an uns beide (více)

Obsahy(1)

Měl pověst playboye a u soudu neměl žádnou šanci vychovávat děti své zesnulé sestry. Jedině, že by se co nejdříve oženil... Stacey MacDonald pracuje jako učitelka ve škole. Tragická událost v jejím životě jí donutí vzít si volno. Dostává nabídku od své přítelkyně, aby jí pomohla s přípravou jedné párty. Stacey nabídku mile ráda přijímá. Právě zde poznává architekta Ryanse Cunnighama, o kterém se zprvu domnívá, že děti, které vychovává, jsou jeho. Jak se ale ukáže, děti si k sobě vzal nedávno, po smrti své sestry. Jakkoliv se snaží, péči o děti nezvládá. Okamžitě najímá Stacey jako pečovatelku k dětem... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych že Emilie Richards není tak dobrá, jak Rosamunde Pilcher, nebo Inga Lindström. Její příběhy jsou takové neohrabanější. Jinak to bylo celkem koukatelné. Chyběl mi tam nějaký ten kinderhajzl a matka byla slabá semetrička. Mohlo to být krapet dramatičtější. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Genius loci Nového Zélendu dokázal upoutat moij pozornost na téměř hodinu tohoto prázdného a šablovitého filmu. I za tohle se udělují hvězdy. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama