Reklama

Reklama

Inspektor Banks

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2010–2016), 24 h 48 min (Minutáž: 44–48 min)

Předloha:

Peter Robinson (kniha)

Hrají:

Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Lorraine Burroughs, John Light, Charlotte Riley, Samuel Roukin, John Bowe, Sian Breckin, Tamzin Merchant, Monica Dolan (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Britská detektivní série s inspektorem, který si své případy bere až příliš osobně... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

poppy75 

všechny recenze uživatele

neviem preco som zila v domneni,ze krimi ma byt napinave :-D ...vzdy ked bude spln,co za normalnych okolnosti pri nom neviem spat,si pustim banksa-odporucam,zaspite ako babatka...tato nova doba,ach jaj...same pozerstvo...kamera zaujimava,ale to fakt by nemala byt jedina vec co uputa,tie snahy o umelecke zabery...akurat prispeju k lepsiemu spanku...inspektor vyzera mierne dementne,obzvlast ked sa snazi tvarit,ze sa vziva do situacie a nadvazuje spojenie s mimozmyslovym svetom a zaroven psychopaticky strasidelne a nevyrovnane:-D ...kam kracas,britska policia?...ako,ja si este pozriem dalsie diely,vsak ak nezomriem,tak bude o mesiac dalsi spln,ale-vy nemusite... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu přijít na chuť -možná za to může Midsomer.Protivný bručoun inspektor.Protivná kamera kdy jakoby herce lovíte jak je rozkomíhaná.Jeden čas to byla móda ale zase se všichni nemusejí opičit jedn po druhém ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Taková oldschool krimi, kde se vyšetřuje, povídá, chodí a dopadne pachatel. Jsem nějak rozmlsaný novými krimi, že mi tam chyběl nějaký osobní život. Jeden díl na zkoušku mi stačil. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Detektiv dá někomu, koho se na něco ptá, pěstí, protože se dotyčný nelichotivě (rasisticky) vyjádří o jeho kolegyni. Dotyčný zmlacený ani neprotestuje, protože ví, jak odpudivého rasistického činu se ráčil dopustit :-D To je konec. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Inspektor se nad případy rozrušuje tak, že je s podivem, že je vůbec dokáže řešit. Místy mi přijde až hysterický. Jinak britská krimi klasika. Nicméně zanechává jaksi nepříjemný šmak na patře, a to díky celé koncepci. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

90 minútový, veľmi popisný dokument o práci jedného oddelenia. Kdeže anglická detektívka, žiadna dedukcia, žiadna logika, len nuda, nuda, nuda.......aby čas bežal, občasné odbočky do súkromného života hlavného hrdinu. Skrátka nuda. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Pilot "Zúčtování": 5*. Why? Protože je to o morálce, psychologii. O tom, jak funguje reálný život, o tom, jak člověka dokáže zformovat/zdeformovat prostředí, do kterého se ne vlastní vinou narodil. A navíc vysoce inteligentně a humánně podané. A protože to vůbec není přitrouble povrchní, jen o idiotské akci a prvoplánovém napětí, které zbožně baští jen hlupáci. ***** To co jsem zde napsal v 8/2019 platí do puntíku i dnes v 1/2020 po shlédnutí závěrečného dílu 5. série. A musím znovu dodat: Jen hlupák neocení (v horším případě ani nepochopí), co chtěli tvůrci tohoto podařeného seriálu divákům vzkázat. ()

PowPow odpad!

všechny recenze uživatele

Tovární výrobek, který v žádném ohledu nevyčnívá z obřího počtu ostatních současných průměrných kriminálek. Celý seriál je pěkně nudný a sám Banks je jenom otravný suchar, jehož soukromí je zajímavé asi jako párek v rohlíku. ()

Reklama

Reklama