Reklama

Reklama

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele

Rena Riffel si kdysi zahrála jednu z vedlejších postav striptérku v legendárním propadáku Showgirls (1995) , aby to pak o patnáct let vzala po mistrovi Verhoevenovi a natočila pokračování. Výsledek je něco šíleného, něco na úrovni domácího videa party přátel, něco co scénáristicky nemá sebemenší smysl. Bizár, kde by mne zajímala cena za práva na značku Showgirls. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostej odpad! Riffelovka má na svůj věk sice ještě pořád docela šik prdelku, ale jakmile jí napadne cpát se s ní nejen před kameru, ale i za ní, je to pěknej průser. Kdejaký péčko je natočený líp a navíc má oproti tomuhle braku i nějakou tu akci. A já se tak těšila na erotický béčko, který vzdá alespoň částečně holt předloze. Tohle jí ale spíš jen uráží. 0% ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, "Showgirls" nejsou skvělým filmem, ale oproti tomuto, co se zve jeho pokračování, je to ve skutečnosti mistrovské dílo. Neskutečně přeplácaná, ale přitom ani ne bizarní, ale prostě blbá podívaná, která je roztahaná skoro na dvě hodiny a půl. Ne, tohle sledovat, to je čiré utrpení, nic víc v tom není. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama