Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři bratři Caponovi sice patří k obávaným pouličním rváčům a gangsterům, ale každý z nich je jiný. Zatímco nejstarší Al vyniká nelítostnou krutostí, jeho mladšímu bratrovi Jimmymu se podobné chování příčí. Jednoho dne Al bratra oklame a přesvědčí, že v právě pouličním střetnutí zabil jednoho muže. Jimmy uprchne z Chicaga, narukuje do armády a odjede na frontu první světové války. Po jejím skončení se vrátí do států a odjede do Nebrasky, kde se pod jménem Richard Hart usadí v jednom z mnoha malých městeček. Vystřídá řadu zaměstnání a nakonec se shodou okolností stane místním šerifem. Bojuje proti zločinu a v médiích sleduje bratrovu mafiánskou kariéru. Léta plynou a Al Capone začíná litovat, že se zbavil vlastního bratra. Vyhlásí po něm pátrání a nabídne odměnu za jeho nalezení. Současně se rozhodne rázně vypořádat s problémovým šerifem jednoho městečka v Nebrasce, který odmítá dovolit, aby přes jeho městečko Al Capone pašoval svůj ilegální alkohol a dokonce se odmítá nechat uplatit. Je nevyhnutelné, aby se cesty obou bratrů opět zkřížily. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja to netradicny alternativny pohlad na Capona, ktoreho excelentne zahral Eric Roberts. Adrian Pasdar tu hra jeho brata, ktory sa neskôr prida k policajtom a bojuje proti vlastnemu bratovi. Cize to s pôvodnymi udalostami o Caponovi nema nic spolocne, ale napriek tomu alebo mozno prave vdaka tomu je to celkom zaujimave a zabavne. 6/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mne extremne nesympaticky Eric Roberts potvrdil, ze bude dlhodobo hrat v podpriemernych az priemernych  filmoch. Tu ani kvalitna tema - Kapone v USA - neznamena  kvalitny film   : 35 % ()

Reklama

Reklama