Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Dylan Cooper (Eric Roberts) je tvrdým ochráncem zákona, jehož vyšetřovací metody velmi často hraničí až s policejní brutalitou. Spolu se svou kolegyní Ally (Laurie Holden) vyšetřují skupinu mladých dealerů drog, kteří jsou údajně nevinní. Od této chvíle začne docházet k nečekaným událostem.

Ve městě se objeví tři záhadné postavy, které začnou brutálně likvidovat mladé delikventy. Policista Dylan Cooper zjistí, že všichni tři jsou vysláni z minulosti. Jsou to samozvaní soudcové spravedlnosti. (videofil)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Laco, ale už asi vím za co bylo moje původní hodnocení a určitě ne z antipatie k Robertsovi kterej si pravda jako vždy na toho rádoby drsňáka jenom hraje. Problém je v tom, že celá ta storka mi přišla jako totální píčovina. Možná svým způsobem originální, ale pořád píčovina i na béčkové mantinely. Co můžu pochválit je aspoň spousta poctivé praktické staré akce jakou už dneska neuvidíte, ale co naplat když mě iritovala ta hromada stupidní vaty okolo, ale ok abych nebyl úplně zlej tak aspoň tu slabou dvojku nakonec dám.25% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čakal som nejaký béčkový nepodarok s Robertsom napriek tomu, že ho mám rád, lebo proste často točí sračky. A bol som príjemne prekvapený. Hovno prekvapený, rovno nadšený. Dočkal som sa dobre natočeného mixu akčniaku a sci-fi. Zápletka bola zaujímavá. Tak trochu predchodca Minority Report bez filozofovania, ale s dôrazom na akciu. Zaujímavé bolo rozdelenie úloh. Tí mladí výrostkovia, ktorých sa snažilo sympatické policajné duo (cool drsniak Roberts - nádherná Holdenová) chrániť, boli vlastne riadni zmrdi. A na druhej strane tím zloduchom z budúcnosti vlastne išlo o dobrú vec. Škoda, že sa viac nazapracovalo na dramatickej stránke a nejednoznačnosti charakterov. Takto musel byť proste ten hlavný maník z budúcnosti proste za každú cenu zloduch, čo bolo škoda. V druhej polovici filmu trochu začne dochádzať dych. No ale poďme hlavnej atrakcii tohto béčka. Akcia. Tá je na béčkové pomery. Nadchne už úvodná drsná prestrelka, potom skvelá naháňačka pri ktorej okrem toho, že Roberts skončí v trenkách zaujme použitím reálneho vrtuľníku. O tom môžu dnes snívať aj v 200 megových blockbusteroch. Aj občasné zastaralé triky a sci-fi gadgety mi pripadali roztomilé. Proste oldschool akcia v štýle ktorý mám rád  a v dnešných časoch mi chýba. Nie je to na čisté štyri hviezdičky, ale som spokojný a tak výnimočne vyvážim nízke hodnotenia od jednohviezdičkových Robertsových haterov bez vkusu. Je to film, ktorý si určite ešte niekedy pustím. 7/10. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Eric Roberts ztvárnil policistu Dylana velmi prozíravým způsobem. A jak již napsala Lenny09, parta Hic přišla z budoucnosti vymlátit hnus a smrad. Pokud někdo neviděl film a píše obsah z distributorova obalu, kde se sekl i on, tak bude něco špatně, leč každý se může seknout, jsme přeci jen lidé :-D 75% ()

Lenny09 

všechny recenze uživatele

Podle oficiálního textu distributora i uživatele videofil mají tři samosoudci pocházet z minulosti. Kdo ale viděl film, tak ví, že byli z budoucnosti (což i zaznělo přímo ve filmu) a přišli změnit minulost. ()

Reklama

Reklama