Reklama

Reklama

VOD (1)

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Diskuze

vaj_cko

vaj_cko (hodnocení, recenze)

Tak to byl teda děs a utrpení..Ani přesně nevim zda má cenu tomu dát alespoň tu jednu hbězdičku. Jen za Jima Carreyho, a to i ten stál výjimečně v tomhle filmu za prd. Když navíc musel kopírovat Crisse Angela. Divím se, že tu roli vůbec vzal...

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

ctirlistek

|Tak to je dina CArellovka co jsem nevidel. jinak Blbec k veceri, agent smart,, bozsky bruce dva nebo migic evan nobe jak se jmenovalo ani ten jeho nacl nemam rad, pac jsem videl orignal - Carell je pro me mrtvej :DDD

ctirlistek

ctirlistek (hodnocení, recenze)

Souhlasím s tebou :) proto jsem tomu taky dal 2 **. spíš jsem se na to díval jenom kvůli Olivii W. ale Carella toho mám rád, třeba ve Filmu Málá miss Sunshine byl úžasnej

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Me tohle az na Jima kvuli kterymu jsem to dokoukal prislo nasprosto strasny, Buscemi byl taky docela slusnej, ale ten Carell to prsote neslo jinak, to bylli muka, ani nevim proc me tak sere ale prsote me nejak sere, kdyby byl alespon tak podobne trapnej ja Gervais, ale on je fakt ubohej.

ctirlistek

ctirlistek (hodnocení, recenze)

Samozřejmě, ani jednou jsem nevynechal Show Davida Copperfielda když jí ještě dávaly v televizi

  Nadšenej  jsem byl když se objevil tomhle filmu :D

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnocení, recenze)

ywo666

No ono jelikož je tu na csfd hodnocení podle uživatelů, tak z toho vyjde průměr který hodnotí celej film. Takže to většinou odpovídá i kvalitě filmu, takže když se podle toho řídim, vždycky mě dobře hodnocenej film nadchne, špatně hodnocenej film ne. Horší to je, když to hodnotí jeden člověk... To pak nemá cenu na to hodnocení se koukat a trailer ti taky řekne prd :). Něco jinýho je to u komedií, které jsou většinou nejzábavnější když maj 60-70%... 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Na Jima sa teším Kick-ass 2. Ale Americké komédie si držia rovnakú úroveň Ide o to, že si z minulosti pamätáme len tie dobré. Ale to, že aj vtedy sa chŕlili sračky už prizná málokto. Aj dnes sa nájde 3-6 dobrých komédií za rok. A moc iné číslo to nebolo ani v minulosti.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

ywo666

V poslední době je to docela krize s americkými komediemi a to hlavně od herců, co jsem měl kdysi rád (třeba novější sandlerovky jsou hroznej průser) a bohužel ani tohle to nevytrhne. Carell klasicky tragickej, Buscemi fajn, ale Carrey samozřejmě nejlepší, aspoň, že ten to trochu nadzvedl, ale i v jeho filmografii jde o jednoznačnej podprůměr.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

ACzeMiky

Hodnotenie ma nezaujima. mne slo hlavne o to aby som sa dobre zasmial. Uz trailer sluboval sibnutu komediu taze ocakavat nieco ine by bolo naivne. Carell mi pride slaby v 9 z 10 filmov kde hra. A aj tu to nebolo nic prevratne. To ze ma asi 3 krat rozosmial ale beriem ako jeho nadpriemer. Takze na carellovske pomery slusne.Celkovo komedia nebude patrit do zlateho fondu, ale obsahoval dostatok vtipov aby som ju zaradil do lepsej polovice komedii ktore som videl v 2013. Nic viac nic menej.

na příspěvěk reagoval Pítrs85, ACzeMiky

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnocení, recenze)

ywo666

Právě že Carrel se tu celkem ztrapnil, podle mě. Ty tanečky a já nevim co ještě... Měli to pojmout víc temněji, něco na motivi Crisse Angela a určitě by to pak mělo i lepší hodnocení...

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

ACzeMiky

Hej Jim bol super. mne sa pacilo ako tri dni nestal a prekonaval rekord v cumeni bez mrknutia. Inak Carella tez extra nemusim ale tu mal aspon par dobrych vtipov. A zaverecne kuzlo som uz reval od smiechu.

na příspěvěk reagoval ACzeMiky

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

JIm byl jedinej duvod proc jsem se na to podival a vydrzel az dokonce :D

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnocení, recenze)

Hrozná kokotina. Naštěstí je tu Jim Carrey, kterej člověka prostě rozesmát umí :D... Scena s vrtačkou je nezapomenutelná :D...

na příspěvěk reagoval ywo666

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Od první Carreyho fotky, co jsem tenkrát viděl, jsem se na to fakt hodně těšil, bohužel je to kravina a hlavně- nuda :-/

na příspěvěk reagoval duckman

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tu my prišiel vtipnejší ako bežne býva. A aj keď má nejaký dobrý film, tak on je jediná vec, čo tam nebola vtipná.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

duckman

Malá Miss Sunshine? Z těch pravověrnějších komedií Zprávař (byť tam to není díky němu). Paradoxně komediálně mu to nejvíce sedne v remaku Kanclu.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Caminzind

Trapny to fakt bylo...u sledovani tehle "komedyje" jsem si zcela vazne uvedomil,ze jsem v zivote nevidel dobrej film repsektive komedii s Carellem - Agent trapnej, bozsky bruce 2 trapnej a blbce k veceri jsem vypnul po 10 minutach.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

FanOfMovies

FanOfMovies (hodnocení, recenze)

Přál bych Jimovi, aby byl obsazovaný do rolí stejně jako kdysi... Snad se to v nejbližší době stane... :)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Paulie88

Ono když se podíváš, co se vysílá v českých kinech, tak "nějakej" Burt Wonderstone by ještě nebylo to úplně nejhorší... Ale co, třeba to bude o to dřív na DVD/BR.

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama