Reklama

Reklama

VOD (1)

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 2

Recenze (391)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Student Agency (Fun Relax Bus) - Tentokrát jsem si na cestě z Prahy do ČB zkrátil cestu touto komedií, která má aktuálně ne moc závratné hodnocení (58%). Na film s komiky jako je Carrey, Carell a Buscemi to je určitě málo. Mě to náhodou přišlo legrační a kouzelnické triky tomu dodávaly šmrnc. CZ dabing super (opět jsem si ověřil, že USA komedie je daleko lepší dávat v našem jazyce). 68% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

malo to nabeh na to stat sa klasikou vdaka pritomnost carella a carreyho, mnozstvu kvalitnych hercov vo vedlajsich ulohach a originalnemu prostrediu las vegaskych iluzionistov, ale nakoniec burt wonderstone zostal pri startovej ciare. filmu chyba vdaka slabemu scenaru vyssia kadencia vtipov (i ked obcas sa nejaky dobry kus najde) a tempo lebo to miestamy dost drhne. carrey, buscemi boli dobri a na oliviu wilde sa dobre pozera, ale carell ako hlavna postava filmu hra hovado (apson pocas vacsiny filmu) tak bolo celkom tazke mu fandit... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na rodinný film moc "kontroverzní", jako explicitní komedie ne zcela využité. Ze začátku je Wonderstone typickou ukázkou takové té scénáristické (ne)jistoty, kdy jsou extrémně trapné scénky ne vtipné, nýbrž nepobíratelné i pro diváka. Je to dost na hraně. Pak ale na scénu dorazí Carrey, a šlape to o dost lépe, i když i tak pořád zdaleka ne na 100%. Whatever, man, těšim se na tebe v Kick-Ass dvojce, seš furt kápo. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Carrell hraje furt toho kreténa z Kanclu a už to trochu nudí, Carrey je standardní šašek (takže vtipné to moc není) a Buscemi ztratil veškerou soudnost (nebo mu tvůrci podstrčili zlaté tele). Olivia Wilde v roli bezejmenného křoví splnila svou funkci. A že na tuhle zvětralou bžundu kývli i Arkin s Gandolfinim si vysvětluji tak, že potřebovali splatit hypotéky. Ale občas jsem se usmál, takový sranec to zas není. Abra-abra-cadabra… ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane s komediantom, ktorý svojou kúzelnou paličkou ohuroval iba tie najvypatlanejšie králiky, keď sa na scéne objaví nová Cryssa nad blogom ktorej vlhne nejedna týnka? Vrhne sa predsa na ľahšiu a dostupnejšiu klientelu v podobe dôchodkýň, ktorým gangréna znemožňuje útek a obtĺstle deti, ktoré neutekajú nikdy. No jó, upnutým rozkrokom v zamatových nohaviciach už toľko nekvapká. Dnes frčia sebadeštruktívni emáci. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 10. ledna do 20. března 2012 v amerických městech Santa Clarita, Los Angeles a Las Vegas. (BMW12)
  • Trik zvaný Šibenice, který předvádějí Burt Wonderstone (Steve Carell) a Anton Marvelton (Steve Buscemi), pochází z dílny Teamu Copperfield. (D.Moore)
  • Pri záverečnom vystúpení Stevea Greya (Jim Carrey) je vidieť, ako vŕtačku priloží k hornej časti dosky, pri prestrihu vrták prejde stredom dosky a po nasledujúcom prestrihu vyťahuje vrták opäť z hornej časti dosky. (belinko)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama