Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Gerrick (Casper van Dein) už pomaly nevie do čoho pichnúť. Úspešný obchodník s diamantami a sériový vrah v jednej osobe, to je vzácna kombinácia zločinca, ktorý má rád sofistikované hry. Šiestim zo svojich obetí vyrezal oči, šesť z nich prišlo o uši a tri mali vyrezaný jazyk. Teraz je na rade ďalšia, ale ešte predtým Tom zavolá na políciu a ohlási nález obete. V tej chvíli už má Tom plán, ako si s políciou zahrať jednu veľkú hru o vine, či nevine... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Fajn, není to žádnej oskarovej kousek, ale dají se vidět i větší sračky. Má to slušný béčkový obsazení a v rámci doplnění filmografie Uwe Bolla se to dá bez úrazu přežít. Vždycky mě ale pobaví, jak banda trucovitých děcek, co pořádně špatný film nikdy neviděla, blábolí o nejhorším filmu a nejhorším režisérovi. To infantilní skuhrání místních šestnáctiletejch přechytralejch fakanů bere ještě někdo vážně? ()

Reklama

berry.77 odpad!

všechny recenze uživatele

Raduj me se velice náš nepřítel číslo 1 končí gembléři a milovníci filmů napište tvůrci dopis jak ho litujem,že tu není!!! ()

Heraldika odpad!

všechny recenze uživatele

Zde www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html můžete přispět do petice proti Uwemu "umění". Sám se nechal slyšet, že pokud se nasbírá 1 000 000 podpisů, pověsí filmařinu na hřebíček - konec, game over! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama