Reklama

Reklama

Seo Ji-Woo poznala na cestě do Indie svou první lásku a od té doby na ni nemůže zapomenout. Její otec si ale přeje, aby se vdala, a tak zkouší všemožné věci. Jednou spatří leták, kde nově založená společnost slibuje, že najde ztracenou první lásku. Neváhá ani chvíli svou dceru tam přivede. Najde Seo Ji-Woo svou první lásku, na kterou ani po deseti letech nezapomněla? Nebo zjistí, že první láska není ta jediná? (Zíza)

(více)

Recenze (16)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel trošku zmatený a neuspořádaný. Po několika minutách jsem se ale do děje dostala a od té doby jsem se nenudila. Pobavilo mě několik vtipných scén. Hlavní hrdinka a hrdina byli vlastně sami o sobě dost zábavní. Nutno dodat, že herci byli zvoleni skvěle. Kromě neobvykle zpracovaných flashbacků, tu ale postrádám originalitu. Závěrečná písnička opravdu stojí za poslech. 4* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie, u které jsem se ani chvilku nenudila, naopak se solidně bavila. Hlavní postavy, vedlejší postavy, hudba, prostředí. Všechno to bylo takové příjemně milé, že je člověk opravdu rád, že se s nimi seznámil. I ta písnička, co běžela při závěrečných titulkách a nazpíval ji hlavní hrdina, se mi líbila, a pak i ta, co následovala. Nevím. Přemýšlím, co tomu vytknout a moc mě toho nenapadá. Až se divím. Opravdu mi tento film sedl. Ať je zápletka sebevětší klišé, ať se tam sem tam objeví nějaký nelogismus, ať cokoliv, vážně se mi moc líbilo. Až se tomu sama divím. Není to 100%, ale 5* si to ode mě zaslouží. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má dobrý príbeh o režisérke, ktorá potrebuje nájsť svoju prvú lásku, aby sa mohla pohnúť vo svojom živote ďalej a tak jej rodina požiada o pomoc práve vzniknutú malú firmu, ktorá sa na hľadanie prvých lások špecializuje. Šéf tejto firmy, ktorý je aj zároveň jedným z dvoch zamestnancov po nej spolu s režisérkou pátrajú, ale spoločne strávený čas ich zblíži a navyše to ich osoby výrazne ovplyvní. Spracovanie na mňa pôsobí dosť zvláštne, ale nie je zlé, som s ním aj celkom spokojný. Ešte spočiatku to moc nádejne nevyzerá, úvodná dvadsaťminútovka pôsobí pomerne neprehľadne, hlavne tie scény z Indie mi skôr prekážali a navyše aj obe hlavné postavy ma zaujali len minimálne, obzvlášť muž, ale keď už film získa svoju hlavnú zápletku, tak sa to už dosť vylepší, po chvíli si ma získala ženská polovička z hlavnej dvojice, časom som už začal fandiť aj mužovi, ktorý už prestane byť tak neznesiteľným, ako spočiatku, jediným problémom je, že prakticky všetko dobré sa už dalo niekde vidieť a to nové, ako spomienky na Indiu, alebo aj agentúra zase pre film ani nemajú až tak veľký význam a film by sa mohol zaobísť aj bez nich, ale neprekáža mi to, hlavne, že s výnimkou toho úvodu sa na to celý čas príjemne pozerá, viacero situácií je zaujímavých, takže som spokojný. Čo sa týka humoru, tak moc nefunguje, možno až na dve, tri výnimky, ale zase nepôsobí až tak silene, takže neprekáža ani vtedy, keď sa práve nedarí. A romantická stránka zase funguje skôr až v druhej polovici, ale ani dovtedy nie je zlá. Herecké obsadenie je na tom dobre, výborná Im Su-jeong v hlavnej úlohe, aj keď toto je asi jej najslabší výkon, moc mi nesedel Gong Yu, ale časom som si našťastie zvykol a potešia aj vedľajšie postavy, ako Cheon Ho-jin alebo Jeon Su-kyeong. Réžia je len mierne nadpriemerná, dalo sa z toho získať aj viac, ale s technickou stránkou som nadmieru spokojný, vizuál pôsobí dobre. Síce Finding Mr. Destiny pôsobí až moc neoriginálne, ale aj tak nemôžem hodnotiť horšie, až na úvod som sa stále dobre bavil. 72% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príjemné, svieže, veselé s vcelku zaujímavým príbehom a s parádnou Su-jeong Im. Úplne super, ak si chcete oddýchnuť po náročnom dni. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejslabších věcí, které jsem zatím od Korejců viděla. Ne že bych se nudila, ale nějak tomu IMHO chyběla ta správná chemie mezi hlavními hrdiny. Příběh byl vymyšlený dobře, ale začátek mi připadal jako kdyby navazoval na něco, co už divák zná. Nebo možná měl být tajemný a vzbudit zvědavost, což se v mém případě minulo účinkem. Byla jsem spíš zmatená s otázkou "co to je?" v očích... Oba hlavní hrdinové se snažili seč jim síly stačily, ale prostě jsem jim citový vzplanutí nevěřila ani v závěru. A že Gong Yu hrát umí víc než dobře, o tom není potřeba diskutovat... ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Zatím 4* a ještě si nechávám rezervu (předběžně 76%). Místy velmi milé (líbil se mi například moment, kdy se kdosi zeptá, jestli se včera večer něco stalo a oba hlavní hrdinové ho ani nenechají domluvit a svorně zařvou: "Ne!"). Hlavnímu hrdinovi jsem přicházel na chuť jen velmi, velmi pomalu, ale Im Soo-Jung je má oblíbená herečka, takže se to kompenzovalo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy ustredny napad je az prilis nudne spracovany. Filmu chyba poriadna sviznost. Namiesto toho je riedky ustredny napad natolko roztahany, ze som mal pocit, ze film ma dvojnasobnu stopaz. Nezachranili to ani inak sympaticky herci, pretoze chemia medzi nimi prilis nefunguje. A aj prakticky vsetky pokusy o vtipne sceny išli mimo mna. Skoda. Tesil som sa, ale film je pre mna jedno velke sklamanie. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s Pethushkou...zkraje trošičku chaotické, ale brzy se dostanete do děje , který se nese v pohodovém sledování..a agentura na hledání ztracené první lásky není vážně špatný nápad...jenže když jste trošku svérázná dívka, co nikdy nedočte knihu na konec a nesní poslední sušenku...bojí se jít na konec bez závěru, protože to může zanechat jizvy, ale potom zase nemůže nic nového začít...Radši si tohle dílko pusťte.A nezapomeňte - první láska nemusí být nutně ta první osoba ! ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, dievča sa rozhodne nájsť svoju prvú lásku a nakoniec nájde svoju pravú lásku. Je zaujímavé sledovať prerod postáv a ich myslenia. Páčilo sa mi to, Yoo gong hral spočiatku takého ťuťmáka ale potom sa vyfarbil do celkom pekného kvietka. Veľmi milé. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Krome 2-3 scén ("poprvé a náraz do zábradlí" atd), kdy jsem se fakt hodně nasmál, to bylo kupodivu nudné. I přes dobré obsazení postavy nefungují a stopáž je zase přepálená. Ne tohle je podprůměrný film. ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Po herecké stránce není co vytknout. Téma při hledání své první lásky hlavní hrdinka nalezne tu opravdovou bylo zpracováno už tolikrát, že by se od něj mělo upustit tak na deset let. Pokud se nejedná o jeden z Vašich prvních jihokorejských snímků, tak se budete stoprocentně nudit. Snímku totiž chybí originalita. Některé "životní situace" jsou Korejci natolik využívány až zneužívány, že prostě ztratily ten prvek překvapivosti a zábavnosti. Tento snímek je bohužel na nich celý postavený. ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Slabé, nudné, začátek zmatený, že nevíte pomalu kde jste..mezi hlavními hrdiny nebyla žádná chemie, dle mého názoru se nehodili k sobě..Od korejců znám mnohem lepší romantické komedie, než je tato.. Pro mě zklamání.. Jsou to slabé 3..:/ ()

Galeana 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, která se docela povedla a to hlavně díky vynikajícímu výkonu Yu Gonga. Hodně jsem se u jeho postavy nasmála. Nicméně posledních pár minut zůstává nepochopených. ()

Reklama

Reklama