Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

BaffoSK odpad!

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť že niekto môže vydať takto hrozne naanimovaný seriál, respektíve rozprávku. Táto rozprávka je len pre nevyvinuté deti s mentálnou retardáciou. Keby som to mal pustiť mojim deťom... radšej im pustiť seriál, ktorý si zaslúži to čo dosiahol, teda Breaking Bad alebo The Walking Dead aj keď to je 18+ ale to im dá viac ako toto. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné krátké příběhy, u kterých jsem se několikrát smál tak, že mi vysichalo v krku. Český dabing bohužel tentokrát není tak skvělý, jak jindý bývá, ale pro děti je jistě lepší, než ruský originál. Mluveného slova tu sice není mnoho, ale Máša je v originále prostě ještě kouzelnější uličnice :). Jo a nejlepší díl? Jednoznačně Máša a kaše :). Nedávám to často, ale 100 % ()

Reklama

Karlas 

všechny recenze uživatele

Konečně zase něco, co se nebojím pustit malé, protože si myslím, že už tam nenajde nic, co neumí. Máša mne baví, a zvláště v původním znění je zkrátka báječná. Každý kukuč jejích krásných velkých očí mne přivádí k smíchu, i když jen přísedím při sledování. K natočení této slovanské lahůdky bylo zřejmě třeba spousty rodičovských zkušeností a divokých příběhů. Čerticím zdar!!! ()

Joski 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážne rozprávky o malom nezbednom dievčatku Máši a dobrosrdečne trpezlivom cirkusovom medveďovi Míšovi. Príbehy sa odohrávajú v lese a v dome medveďa. Každá časť prináša nové a veľmi vtipné situácie zo života hlavných postáv a zvierat v okolí. Hyperaktívna a energická Máša väčšinou vyrobí nemilé prekvapenia a všetko musí vždy či chce alebo nie, zachraňovať medveď Míša. Animácia je okrem úvodných titulkov vypracovaná do najmenších detailov v 3D modelácii. Veľké plus sú vydarené gagy a povahová charakteristika postáv. Pre deti sú v niektorých častiach doplnené piesne pre Mášu, ktorá je v tomto seriáli jediná hovoriaca postava. Seriál možno hodnotiť po výtvarnej i dejovej stránke ako veľmi vydarený a vrelo odporučiť celej rodine:-) 90% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Člověk si nemůže nevzpomenout na vlka se zajícem při koukání na medvěda a tu malou pohromu, hlavně kvůli místu vzniku. Jenže on je to pro prcky možná ještě větší fenomén, než bylo před lety Jen počkej pro nás. Na televizní seriál opravdu krásné zpracování, vtipné jednoduché zápletky, dokonce bych se z ní i naučil i něco z azbuky a ruštiny. Děti to milují a jelikož je seriál dělaný pro nejmenší diváky a fakt, že se na něj bez problému zvládnu dívat i já, dokazuje, že svůj cíl splňuje znamenitě. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • Máša vyniká v hraní šachu ("Ťahaj koňom"), no nie je dobrá kuchárka kaše a knedlí ("Máša a kaša", "Bon appetit"). (Carol Pifková)

Reklama

Reklama