Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou této skvělé komedie je mladý a pohledný Axel, kterému dokáže odolat jen málokterá z žen. Má stálou přítelkyni Doro, s níž sdílí společnou domácnost. Ta ho však jednoho dne přistihne na dámském záchodku s jistou dámou. Záletník tak během několika sekund přichází nejen o trvalý vztah, ale také o střechu nad hlavou. Po několika pokusech nastěhovat se do bytu některé z bývalých přítelkyň skončí souhrou náhod na prahu homosexuálního Waltera a jeho přítele. A tak o jeho přízeň brzy usilují hned dva milenci. Axel je poněkud zneklidněn, nemá totiž nejmenší chuť vyměnit muže za ženy, i když ....? Ještě více tento nečekaný trojúhelník vyděsí Doro, neboť nastávající otec jejího dítěte se chová poněkud divně. (ČSFD)

(více)

Recenze (23)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Ja vim, rekla jsem ze uz ne Schweiger ale prece jen porad tedy asi jo. Vcera bylo v televizi a neb jsem byla lina hledat alternativu v domacim archivu tak Til tedy zustal, no. Der Bewegte Mann bezi na nemeckych programech tak 10x do roka, stejne jako Manta Manta. Oba filmy jsou pro me kvalitativne na stejne Niveau, takove ty typicke Retro komedie co nenadchnou a neurazi. Ty tri hvezdy jsou opravdu solidny, neb i film samotny je plny nemeckych hvezd ktere ja povazuji za kvalitni (Riemann, Krol, Beck, Gedeck,...) a za tuhle komedii se ve sve herecke filmotece myslim nemusi stydet. Ale az to budou nemci zase za par tydnu davat v televizi tak to prepnu na neco jineho. Casteji nez jednou za par let tohle myslim vubec neni nutne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie s mým oblíbencem Tilem Schweigerem, který má ale velkou konkurenci ve všech těch teplouších, kteří zde jsou prezentováni celkem klišovitě, ale nějaké ty charaktery v tom jsou. Film možná končí maličko otevřeně a jako by prázdně, ale stejně se člověk může sem tam docela obstojně pobavit. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

5/10 - Kdysi jsem to videl v kine a na to ze to bylo nemecke, jsem se u toho i zasmal - zajimava latka a zacatek velke kariery pro Tila - v te dobe za noc s nim byly nemecke hospodyne ochotne nabidnout pres 4000 marek... hmmmm uz aby neukojene panicky v domacnosti vydelavali podobne - a taky se necham vydrzovat ;]] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se nepohyboval na homo/hetero hraně, ale přesto jsem se hravě dokázal vcítit do kůže týpka, který má rád postelové hrátky se ženami, ale střechu nad hlavou mu nabízejí výhradně muži. Hodně jsem se bavil při všech nabízených nedorozuměních, ale můj lehce pobavený úsměv se změnil v nekontrolovaný smích při střetu s efekty toho býčího spreje a nemohu opomenout ani skvělou deutsche retro muzik, která mi zvedala každým tónem náladu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

milá německá komedie, která se svezla na tehdejší gay vlně a v Německu byla prý hitem. Nehraje si na nic světoborného a chce hlavně pobavit a to se ji povedlo. Prostě nenáročný film na večer, kdy si chcem u televize odpočinout. Samozřejmě, že se tradičnímu klišé nevyhla, ale to se ji dá odpustit. Potěšil sympatický komparz a hudební retro z doby Comedian Harmonists. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Scénář filmu vychází ze slavných komiksů "Pretty Baby" a "Der bewegte Man" od Ralfa Kinga, Film se stal v Německu megahitem a s návštěvou více než 6,5 milionu diváků předčil tehdejší nejúspěšnější snímky z americké produkce. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama