Reklama

Reklama

Confession d'un enfant du siècle

  • Velká Británie Confession of a Child of the Century
Trailer

Obsahy(1)

Confession of a Child of the Century rozpráva príbeh mladého aristokrata, znudeného hedonizmom a nemravnosťou storočia, v ktorom žije. Zradený láskou, pomaly stráca vieru vo všetko. Nešťastný odchádza na vidiek, kde sa snaží nájsť pokoj duše a opäť v sebe objaviť vieru v lásku. (kokt)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Charlotte Gainsbourg je skvělá herečka, ale už jsem někde psal, že historické filmy nemusím. Hodně se to projevilo i u tohoto. Byl neskutečně zdlouhavý, neskutečně nezajímavý, pokud ona nebyla na scéně, a nebylo zde naprosto nic jiného, co by mě zajímalo. Dějově plytké se snahou něco předat, ale se snahou, která míjí účel. ()

kdosizrosy 

všechny recenze uživatele

Alfrédova zpověď aneb srdcerváč o utápění žalu v alkoholu a cizích náručích poté, co mu George pláchla s Lisztem. Pro Petera role jako stvořená - vším. Přesto to zachránit nedokáže.Vizuální stránka působí jako soubor volně plynoucích romantických obrazů, což je sice mnohdy krásné, na druhou stranu experimentování s ruční kamerou a temnosvitem dost často ubírá na čitelnosti. A o to víc, že postavám je setsakra špatně rozumět. Pokud jste romantickým rozervancem, fetišistou doby či se vám prostě jen líbí Doherty ve fraku, bude Přiznání jistě dobrou volbou. Jinak si ale radši přečtěte knížku. ()

Olafsson odpad!

všechny recenze uživatele

Totální odpad kde se řeší naprostá hovna.. V hlavní roli asexuální slizký ošklivý feťácký aherec a androgyn Doherty to svým toporným projevem ještě umocňuje... Od naprosté sračkoidnosti tento film nezachrání ani přitomnost Charlotte Gainsbourgh, jejiž něžná role a příjemný projev nemůže toto hovnodílo s tragickým scénářem a a ještě tragičtějším pablbem v hlavní roli bohužel zachránit... ()

Reklama

Reklama