Reklama

Reklama

Penn a Teller lžou

(seriál)
  • USA Penn & Teller Tell a Lie

Obsahy(1)

V pořadu Penn a Teller lžou vám působivé duo kouzelníků a bavičů představí sedm příběhů s neuvěřitelnými tvrzeními. Zatímco většina z nich je ve skutečnosti pravdivá, jeden příběh je pěkně nehorázná lež. Podaří se divákům rozpoznat nepravdivý příběh díky hercům v rolích vědců připravujících falešné experimenty a díky skrytým vodítkům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Humorné spracovanie vítam, i ked niekedy (pri zaujímavejších veciach) je to skôr na škodu. Penn & Teller sú skvelý párik. Bohužial, vela opakovačiek a nudných dopredu-upútaviek kazia to lepšie zo seriálu. Ináč z 5 mnou videných dielov sú uhádol lož iba pri dvoch...takže sú dobrí. Hodnotenie 65% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Oba mám tedy raději jako kouzelníky, a nejlépe kouzelníky, odhalující triky třeba Davida Copperfielda, ale ani tady nejsou marní. Humor a šťávu tenhle pořad má, člověk se dozví zajímavé věci z oblasti fyziky, přírody a přírodních zákonů, o nichž ne vždy měl tušení, a mezi těmi šesti, sedmi příběhy, resp. pokusy (občas skutečně vtipně pojatými), se objeví, jeden, jenž je vycucán z prstu. V oblasti osvěty jistě osvěžení, i když při znalostech pořadů jako Mozek v akci, Proti všem nebo Jak vždy zvítězit se asi člověk moc nenechá nachytat, nakolik jsou některá tvrzení neuvěřitelná (třeba jak využít slaninu ke svařování, jak využít domorodý australský hudební nástroj k zabránění chrápání, zda unesou vlasy auto, jestli krokodýly láká jistá tónina apod.). Btw - Penny je nikoliv ten drobínek, jak by se dalo zdát dle jména, ale ten velký a silný, zatímco Teller je ten malý, co překvapivě navzdory jménu nemluví (a dělá jen xichty). ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama