Reklama

Reklama

Láska a modřiny

  • Francie Love and Bruises (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čínská studentka Chua žije v Paříži teprve krátce. Jednoho dne náhodou potká mladého dělníka Mathieua (Tahar Rahim), který se do ní zamiluje. Vznikne mezi nimi intenzivní vztah plný vášně, který Huu natolik vyvede z rovnováhy, že se rozhodne vrátit se do Číny. Až tam zjistí, jak důležitou roli Mathieu v jejím životě získal... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tak strašně moc trpitelské, až je to k nesnesení. Ne ovšem tak, jak tvůrci chtěli, ale spíš otravností. Je pravda, že ačkoliv se zde mluví francouzsky, připomíná to spíš asijské filmy... 50 % ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

V tomto psychologickém dramatu mi chybělo více záchytných bodů, aby se člověk mohl lépe ztotožnit s oběma hlavními představiteli. Trochu mě u něj napadl název jiného filmu (K)lamač srdcí -- možná tak trochu v nadsázce bych to použila pro hlavní představitelku... sama neukotvená, hledá záchytné body v druhých, aby byla buď opouštěna či sama opouštěla, aniž by někde opravdu zakotvila a našla konečně sama sebe... vše tak plyne od nikud nikam skrze mnoho slz a málo smíchu... ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

příšerný film točený kamerou tak neprofesionální až je to k nevíře.Rozmazané záběry které měly pobídnout diváka k čemu?Film specifický pro úzký okruh diváků.Přišlo mi jakoby byl točený na mobil.Já jsem ho do konce nedala. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Zklamání. O čem to vlastně bylo. Chua přiletěla do Paříže nejen studovat, ale pokračovat ve vztahu k jakémusi mládenci, ale ten ji tvrdě odmítne. Pak se zuby nehty drží hejska odněkud z Arábie, pro něhož je nejdůležitější šukání - záhy se ukazuje, že pro Chua taky - a to ukazují celý film. Mezitím spousta nedorozumění a konfliktů, z nichž by normálně muselo být každému z nich jasné, že tenhle vztah nemá budoucnost. Mathieu žárlí, někdy zbytečně, někdy oprávněně, pak se dívenka vrací do Pekingu, chvíli dělá tlumočnici, opět se sblíží se svým bývalým milencem, sex, návrat do Francie pro věci, zase sex s Mathieuem a nakonec nevíme, jak to dopadlo. Ve filmu není ani jedna kladná postava. Mezitím dost rušivé trhané záběry ručními kamerami, hrůzná hudba z diskoték... Sliboval jsem si víc. ()

lysohlava 

všechny recenze uživatele

Láska a modřiny je film přeplněný sexem, bezduchými rozhovory a mlčením Chuy. Hraje si na psychologické drama, působí ale dost nevěrohodně. Vyobrazení prvních 20 minut intenzivní fáze zamilovanosti bylo zajímavé, ale jako námět celého filmu mi to nestačilo. ()

Reklama

Reklama