Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní. Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie (George Sampson). První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek. Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma.

Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými. Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu (Sofia Boutella) tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí. Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £7miliónovTržby Celosvetovo $22,501,000▐ tieto tanečné filmy sú už strašná schématická vývarovosť, v rámci choreografie už skoro nieť čo strhujúce ponúknuť, jedine sympatická Sofia Boutella poteší /35%/ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Typický taneční film se všemi klady i neduhy, komu se tenhle žánr líbí, měl by být spokojenej i tentokrát, ačkoli je to jeden a ten samý scénář pořád dokola. Taneční složka je tentokrát obohacena o propojení streetdance a salsy. Film za tři, tanec za pět, 3D taky vydařené (ikdyž předchozí díl ho měl vypiplanější, o Let's dance sérii nemluvě, ale i tak jde o 3D nadstandard na poli současných 3D celovečeráků). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se film blýskne náročnými a propracovanými tanečními choreografiemi má vyhráno bez ohledu na jednoduchý příběh se kterým si scénář nedal velkou práci a potýkal se s obehraným schématem od začátku do konce. Všechno už bylo k vidění v jiných tanečních filmech. Asi je výhodou, že jsem neviděl jedničku. Když na mě ve dvojce vybalili náročné taneční sestavy bylo jasné na čem film přišel stavět. Nemá v podstatě co jiného nabídnout a čím jiným zaujmout. A to víte, že dojde na lásku a amatéři porazí v kontestu špičkové profíky. A kdo má tanec v krvi si film užije mnohem víc a vlastně ví na co se do kina vydal. Nemůže být v tom případě zklamán. Hvězdičky si budete odčítat nebo přičítat podle toho, jak moc vám přijde spojení salsy a streetdance vkusné. 60% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

U podobných moderních tanečních filmů nejvíce zamrzí skutečnost, že možná jsou zcela špatně odvyprávěné, možná nestojí herecké výkony ani za ten strávený čas v kině… Ale stejně se najde někdo, kdo vám bude argumentovat: “Ale vždyť tam jsou krásné taneční výkony. A láska!” Ne, bohužel, tohle opravdu nestačí. Pokud se vám líbí nějaké to street tanyny, zajděte si na pořádný battle. V kině nestačí jen pěkné pohyby. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička (3D) byla crossover streetu a baletu, tohle je pro změnu crossover streetu a salsy - což znamená, že je rozhodně na co koukat, ale malým problémem je, že tady je příběh už natolik odsunutý do pozadí a podřízený tanečním číslům a hudbě, že to působí neskutečně hloupě (a to je co říct - většina podobných filmů sice nemají děj nic moc, ale tady to bylo dotaženo skoro do extrému). Dochází tak i k drobným příběhovým nesmyslům, jen proto, aby se co nejvíc podpořila efektnost tance - například, kde na konci vzala celá ta grupa tak rychle převleky za roznašeče popcornu? No, nebudu se v tom šťourat. Na druhou stranu je pravda, že už jsem v jednom z dřívějších komentářů na jiný film napsala, že u podobného žánru hodnotím hlavně tanec a hudbu a jak jsem si to celkově užila. A v rámci tohoto je to vcelku příjemný film s dobrým výběrem hudby a spousty tanečních battlů. Bohužel se mi to ale líbilo o něco méně než jednička a navíc mi byla hlavní mužská postava neskutečně nesympatická (plus mě celou dobu z nějakého důvodu rozptylovalo, že měl jedno oko menší než druhé). Proto volím spíš silnější tři hvězdičky než slabší čtyři. Když to ale shrnu, tak se mi tenhle dvoudílný britský počin líbí o něco více než americká "tetralogie" Step Up (kde mě nejvíc zaujal tak akorát třetí díl). UK by klidně mohlo ještě udělat pokračování - byla bych zvědavá, s čím by přišli příště. :) ~(3,4)~ ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Od týchto filmov nemožno očakávať vrcholové herecké výkony ani prepracované dejové spracovanie. Všetko to šľape na takmer vopred jasnom a jednoduchom príbehu, ktorého hlavnou ozdobou je tanec a samozrejme milostná historka, takže záleží len na tom či tvorcovia priniesli niečo iné ako bolo v predošlých podobných, tanečných filmoch. Niektoré momenty boli od predošlých filmov odlišné ako priebeh prípravy na konečný súboj v tom, že tu na to takmer vôbec netrénovali, ale hľadali sa tí najlepší z celej Európy. To že zavítali do Prahy bolo prekvapivé, no cesta vlakom s dobytkom tu reklamu Prahe pokazila. Vcelku úspešné zvládnuté tanečná salsa, keď latino tanečníci to v klube riadne rozbalili a aj niektorá choreografia v modernom tanci ukázala zaujímavé prevedenie tanečníkov, takže na 50 % to bolo učite. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Neustále jsou tyhle film víš a víš brutální tance a vše kolem toho nemá chybu i když jak sleduji poslední dobou lidi jen odsuzuji kdyby oni aspoň uměly kapku toho co se tady ukazuje. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Řekla bych že až na naprosto nesympatické herce, zvláště hlavní ženskou představitelku (jak taková baba se může někomu líbit, to nechápu), je to i lepší než jednička. Jednoduše proto, že smíchání streetdance s latinskými tanci vypadá líp než s baletem a je to možná i trochu obvyklejší. Jinak opět parádní taneční čísla, hudba, skupiny, jsem zvědavá s čím se vytasí Step up 4. Dalo by se říci konkurenční film. P.S. Ten borec co si úplně vyhazoval ruky z kloubů...no fuj..na to se nedalo dívat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednoduché až běda a prakticky stále podle stejné šablony,ale na tyhle filmy koukám pro odreagování a hlavně pro taneční čísla a ty jsou tady prostě zvládnuté na výbornou.Ty 4 jsou sice hodně přestřelené,ale tohle si klidně pustím brzo znova...70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Z filmové hlediska jedna, možná jedna a půl hvězdičky, ale z tanečního strká StreetDance 2 konkurenci do kapsy. 7/10 ()

DannyJ 

všechny recenze uživatele

Nespočet různejch klišéček, ale na druhou stranu byl příběh vedlejší.. Je to asi takhle : 10 minut taneční číslo, 2 minuty z příběhu, 10 minut taneční číslo a tak pořád dokola.. Proto si myslím, že film splnil účel.. Prostě sem chtěl vidět jak lidi trsaj né žádnej propracovanej plot.. ()

markyz. 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí neberu čas jako ztracený, bohužel příběh nulovej, ale i tak na to tancování a těla se kouká hezky. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Neoriginální vykrádačka snad všech tanečních filmů, která operuje s tím, že divák je uplný blbec a všechno zbaští. Více zde. ()

Reklama

Reklama