Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: The Consultant

Obsahy(1)

Agenti Coulson a Sitwell plánují, jak zamezit nasazení Blonskyho do týmu Avengers, ke kterému dostali přímý rozkaz. (Miro_CZ)

Recenze (50)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nic moc, ale ti, co znají souvislosti budou zase o něco šťastnější. Asi nejslabší one shot, to je tak když celý rozpočet utratí za jiný one shot, potom holt zbyde už jen na rozhovor u kafe ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vlastne súhlasím. Je to veľmi jednoduché, bez príbehovej štruktúry, ktorá v konečnom dôsledku skôr ako niečo nové prináša ani nie celú po titulkovú scénu s Incredible Hulk a nejakú konverzačku v štýle Planetary. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Iba dialógová výplň, ktorá vlastne ani nemusela vzniknúť, pretože nepriniesla takmer nič, čo by celovečeráky posúvalo niekam inam. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Fanoušky a milovníky Avegers (mezi které já patřím) tenhle kraťásek s návazností na jednotlivé filmy určitě zaujme. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tato jednohubka ukazuje jednu scénu z Hulka, jednu scénu se Starkem a jinak Coulsnovo povídání se Sitwellen. 40% :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhavat, jak jsou Marvelovky super a vtipny yaddi yadda - tady se nedeje nic nez jen par kecu a replay scenky z konce Hulka. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Užitečný kraťas spojuje Neuvěřitelného Hulka (hlavně tu část v titulcích s Tonym Starkem) s budoucími Mstiteli. Agent Coulson a jeho kolega rozehrají konspiraci, díky které Abomination zůstane ve vězení a Hulk má otevřené dveře. I když jde jenom o suchý dialog nad hrnkem kafe, fanboyovsky to funguje. 7/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pěkné rozšíření jedné potitulkové scény, která tím sice nedostane novej význam, ale trochu ji obohatí o novej rozměr - jako proč tam poslali zrovna Tonyho Starka. A nakonec to docela vtipně vyzní... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jen obyčejná konverzace nad kafem. A na ty další sice taky, jenže to krásně doplňuje scénu se Starkovým cameem v Neuvěřitelném Hulkovi a ještě o něco víc to propojuje s Avengers. Navíc je to zatraceně vtipné (popis záhadného konzultanta) a celá ta konspirace Coulsona a Sitwella je zatraceně zdařilá. Je to sice absolutní zbytečnost, ale je to fajn. Velice, velice fajn. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pro napjatého fanouška je to užitečný krátký snímek, který projednává spojení Hulka s Avengers. Je hezké vidět živého agenta Coulsona. ()

Reklama

Reklama