Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: The Consultant

Obsahy(1)

Agenti Coulson a Sitwell plánují, jak zamezit nasazení Blonskyho do týmu Avengers, ke kterému dostali přímý rozkaz. (Miro_CZ)

Recenze (50)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bez kontextu mi (samozřejmě) tato čtyřminutová scénka vůbec nic neřekla; druhé zhlédnutí rovnou po Neuvěřitelném Hulkovi už odhalilo její smysl (umocněný tím, že při závěru filmu mně samotnému přišlo divné, aby nové členy verboval osobně velký Stark - no teď už vím, proč :-)). První vlaštovka obohacující Marvel Cinematic Universe možná v dobách Agentů S.H.I.E.L.D.u vypadá jako chudý příbuzný, ale to ona prosondovala terén. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Well I'm thinking, for this we need a slightly different skill set. If we want the general to refuse this request, then we have to sent someone who will truly annoy him. ...Someone arrogant and abrasive, with an utter disdain for authority, someone who will offend the general to his very core." ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Krátky film, ktorý výborne dopĺňa záverečnú scénu z Neuveriteľného Hulka. Prvý Marvel One-Shot poodhalí, čo sa stalo s tým ohavným Emilom Blonskym, objasní okolnosti Bannerovho vstupu do tímu Avengers a ukáže, ako agenti S.H.I.E.L.D. využívajú cenné služby svojho nového konzultanta. /// "Uhm... Pach ocele, piva... A porážky." ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"How'd that go over?" - "Stark bought the place. It's scheduled for demolition on Thursday." Coulson jako vždy super, už jen jeho hlas stojí za to. Stark a Sitwell - nuda. Snad je to tím, že mě samostatný film Hulka nijak nebavil a další rozšíření pro mě nebylo třeba. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale proveden pomocí nudné konverzace. Navíc ze scény příchodu Tonyho Starka se dalo dostat o dost víc. 60% ()

avitakova 

všechny recenze uživatele

Vpodstatě jen čistá konverzace proložená asi 5 vteřinovou scénou Hulku a 30 vteřinovou scénou se Starkem. Nic extra, ale dobře natočené. ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

bez znalosti kontextu dalších dvou filmů to neřekne zhola nic.. pro zasvěcenější už je to trochu zajímavější ale pořád nic moc. Žádná akce, když nepočítám prostřih z Hulka. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Obyčejné kecání v kavárně marvelovsky "o ničem". Pokud si ráno zajdete do kavárny a přisednete si k jakémukoliv náhodnému nasávajícímu, zažijete oproti tomuhle kopec srandy. 35% ()

create 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nelze hodnotit příběh, nebo efekty. Proto mé hodnocení se odvíjí od toho, jak je tento snímek užitečný pro fanoušky a pomáhá jim si spojit Hulka s Avengers. Také jsem byl rád, že jsem opět mohl vidět Philla Coulsona (Clarka Gregga) a agenta Sitwella. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Dva agenti si popovídají o udáslotech z The Incredible Hulk, a nic víc. Z toho jen pár záběrů na Tonyho Starka či generála Rosse. Jo a agenta Coulsona. Ale jinak nic víc. Počkat, ještě agenta Jaspera, a jeho docela zajímavém rozhovorem s Coulsonem. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako dovětek k Hulkovi je to nejhorší MARVEL kraťas, prakticky to nejlepší (Tony Stark) jsme mohli vidět už v samotném filmu, takže nic světobornýho. ()

Reklama

Reklama