Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

S trailerem má film společného pramálo? :D ...pokud pominu posloupnost záběrů, popsání příběhu a celkově i děje.

na příspěvěk reagoval Kubeska

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Dlee: Ano to vypadal, byl jsem také nadšený, ale film je naprostý opak traileru.. 

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

to mi lidi řikali i o Paranormal Activity a přesto sem všechny tři díly viděl v kině a byl sem spokojenej,já tyhle filmy docela můžu a platěj na mě lekačky :))) 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

korbitch22: Trailer je špičkový, ale filmový zážitek už moc ne :((

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

korbitch22: Trailer je špičkový, ale filmový zážitek už moc ne :((

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

st.ranger: Tak mi pak napíš příživníku, kdyby si to viděl dřív, nebo i tak zajímá mě jak tebe ten film bude bavit :)))

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

jokino: Jojo koukám skoro na všechny horory :)) Tenhle jsem nemohl nikde sehnat a tobě díky za odkaz. Dneska až se na něj podívám nebo někdy, tak ti napíšu, jak mě bavil nebo tak :) I kdyby to bylo drama, tak mě dramata baví, tak že nebudu očekávat takový horor a uvidíme :)) frajerka: cam verze, víš jak si jí můžeš strčit ne? :DD

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

jokino: Přiživím se, děkuji.

Místo SOPA a PIPA bych udělal zákony na CAMripy a kdo na ně kouká, není normální.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Super horror.Práve som ho dopozerala a musím povedat že je lepší ako som čakala.

jokino

jokino (hodnocení, recenze)

Pilda17: Nemáš vôbec za čo.. Len neviem, či z toho nebudeš sklamaný, nakolko to nie je horor! Je to skôr dráma, ktorá mapuje velmi krátku časť života nemeckej dievčiny "Anneliese Michel", ktorá skutočne podstúpila niekolko krát vymietanie diabla.. Asi vieš, že bol podla nej natočený aj U.S. horor "The Exorcism of Emily Rose (2005)", ktorý je ale z úplne iného cesta! "Rekviem" sa odohráva počas jej života a "posadnutie" len začína, kdežto U.S. verzia je zasa už po jej smrti.. A inak, na tvojom profile som videl, že si horror maniak.. U mňa je to podobné, som taký "malý" fanatik celkovo do filmov, ale horror, je na prvej priečke :)

jokino

jokino (hodnocení, recenze)

No, trailery som videl 2. Snímok vyzerá naozaj velmi slubne! I keď u mňa je to s trailermi vždy 50 / 50.. Buď to vyzerá perfektne a žial, je v ňom obsiahnutá skoro celá podstata daného filmu - zbytok 0 bodov! Alebo sa jedná o solídny trailer a samotný film stojí tiež za to. A asi najväčšie prekvapenia vrámci trailerov mám rád, keď to vyzerá totálne premierne - nič moc, ale nakoniec sa z toho vykluje velmi dobrá vec! A čo sa týka hodnotení, či už na IMDB, alebo aj tu, či inde, už sa mi X krát stalo, že bolo úplne mimo práve mojich dojmov z filmu! Takže, myslím si, vždy treba dať najmä na vlastný úsudok..

heyda

heyda (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá dost luxusně, ale hodnocení na imdb 3,8 mi to nadšení jaksi uhaslo. Jenže na druhou stranu, amíci jsou věřící blázni, takže to hodnocení může být zkreslený. Uvidíme...

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

st.ranger: Náročný kritici nekritici, na IMDB se to tak drží, stejně hodnotím podle sebe, ale obrázek si určitý udělám. Jojo ten jsem také viděl a nic moc :) Trasspas jsem neviděl, tak že nemohu nic říct. Jo a nevíš, kde bych mohl sehnat Rekviem (2006), ten film by mě hodně zajímal. Dlouhou dobu se ho snažím sehnat, ale není nikdo k mání..

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Pilda17: Už jsem to našel, měl jsem na mysli tento film. Na hodnocení nemá cenu koukat, nejdříve to jistě viděli nároční kritici. Včera jsem viděl Tresspas a už mě tyhle filmy o přepadení rodiny začíná nudit.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

st.ranger: Nevím co myslíš teď, ale po kouknutí na IMDB mě chuť trošku přešla. Hodnocení 4.4 z 10 mě hodně zneklidňuje...

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Pilda17: Aby nedopadlo jako rituál a nebo podobně ve stylu s kamerou natočené vymýtání, ale už si nepamatuji název filmu. Vím, že tam byl kazatel, co na vymítání nevěřil a zinscenoval to.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Návštěva kina nutná, protože to vypadá, že po dlouhé době dorazí do kin zase nějaký skvělý horor. Tedy aspoň podle traileru dávám obrovskou šanci..

Praxis

Praxis (hodnocení, recenze)

Film si jen za páteční premiéru dle boxofficemojo.com vydělal 16 mega dolarů. Rozpočet filmu byl cca 1 milion dolarů. Že by další super výdělečná série alá PA?

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Pedestrian: A práve.Paranomal Activity majú dobré ohlasi ale pre mna je to blbina.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Paranormal Activity měl vždycky dobré recenze. Odkud bereš tohle mylné tvrzení? Že by moviezone, csfd?

maec

maec (hodnocení, recenze)

Pedestrian:  ani Paranormal Activity (1 2 alebo 3) nemaju dobre kritiky, takze to neznamena, ze toto nebude dobre.. Trailer je brutal..

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Tak asi to moc nedopadlo. Sbírá to ty nejhorší možný recenze. Nové "Paranormal Activity" je tak zřejmě v nedohlednu.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Z traileru jsem neměl dobrý pocit, což u hororu beru jako plus.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Ano trailer vypadá slušne to hej !Dufam že to dopadne lepšie ako Last exorcism z roku 2010!

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak trailer vypadá celkem slušně jsme zvědav jaký bude konečný výsledek

Reklama

Reklama