Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít napínavé souboje originálních nápadů napříč žánry!  Česká televize ředstaví jedinečný a původní český televizní projekt, v rámci kterého budete mít poprvé v historii možnost zvolit si televizní seriál podle svého gusta! Dívejte se a dozvíte se důležité informace o principu souboje, soutěžních seriálech a možnosti hlasovat! Který seriál je nejlepší?
Výber: Babička na inzerát, Sedmerák, Ambasáda, Úřad, Cirkus Bukowsky a Mazáci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jednou, ale nemělo to podle mne žádný šmrnc. Nemá ho ani scénář, ani Tereza Kostková, ani ostatní učinkující. Ringo Čech působí komicky spíše nechtěně, Halina Pawlowská mi byla vždy nepříjemná jako postmoderní čarodějnice. Novodobá adaptace původních písní velmi slabá. Ale to jsou jen takové subjektivní dojmy... ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak masivní reklamní kampaň, vydatné zaplevelení veřejnoprávního prostoru a tak tristní výsledek! Souboj mluvících hlav. Někdo rozhoduje za nás... PS: A tu soldatesku porotců vybíral asi nějaký sadistický dramaturg... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! . . . Posrali se se serriály... °-[.. . . . Má to cenu? Dívat se, hodnotit, řešit? . . . Jo, je to jen další kulturní zločin provařené nepotické čudlácké sebranky, celebřitní darebáctví a tunel na >veřejnoprávní< (sic!) peníze televize nucené dlužby! Nasrat! - - - - - (Nahlédnuto 14.11.2011 ze >studijních důvodů< na >stupidní jebničce< , hodnocení 56., komentsrář zde jako osernáctý - 14.11.2011) ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jak znám náš národ, jistě mí spoluobčané vyberou velmi kvalitní seriál, který bude dlouho držet nejvyšší příčky sledovanosti na ČT... Hodnotím jen originální nápad.! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu slaboduchá zábavas celou plejádou debilů, kterým vévodil ušišlaný Čech a zaprděný Šmoldas. Ani kozy Kostkový, ani obří vemena Holiny Obrowský to nespasí ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Probůh, co to je?! Hlasujeme, který seriál se bude vysílat. Nechť to ho hovoří výstižněji než cokoli jiného o tom, jak bídně si současný český seriál vede. Do odpadu patří nápad, kecy všech zúčastněných tvůrců, porota, i mobilní telefony, ze kterých přicházejí hlasy. Včetně hlasujících. A nechtějte po mně, abych se zmiňoval o samotných seriálech. Takhle fascinován jsem dlouho nebyl! Do háje, a že zrovna v České televizi... ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož mám hodnotit samotný pořad, musím dát odpad! Kostková (opět v příšerných šatech, odkud jí všechno přetékalo - bohužel na těch nesprávných místech) nudná až běda, v porotě potěšil jen Šmoldas (ale nesmí mít moc dlouhé proslovy, protože pak už se jeho projev dostává do neposlouchatelných mezí), otřesný F. R. Čech (hlavně teda tou slovní přestřelkou s Donutilem...) a velmi nepovedené coververze známých seriálových písní. A nápad je v podstatě taky jen úžasný populismus. Samotné seriály vezmeme jen letmo dle prvních ukázek. *****Babička na inzerát - Zřejmě jasný favorit pro divácký vkus na ČT1. Neškodná rodinná zívačka o babce zlatokopce, občas okořeněná obnaženými zády mladé herečky, aby si na své přišli i znudění partneři. *****Sedmerák - vzhledem k tvůrčímu týmu by to mohlo být správně dada. Příběh o člověku, kterému náhle vyraší z hlavy jeden paroh. Geniální ve své jednoduchosti. *****Ambasáda Černohumorný seriál, ve kterém jednu z rolí ztvárňuje Petr Čtvrtníček. Za to má pro mě rozhodně plus, ale bohužel vidím šance mizivě kvůli jistým "šokantním scénám," které především starší generace diváků ČT zřejmě nevydýchá. *****Úřad Ach jo. Celkem kvalitní obsazení této komedie zabíjí debilní nápad zakomponování imaginární "války" mezi Brnem a Prahou, na kterou je celý koncept zřejmě vystavěn. Jinak by se mělo jednou o "zřejmějakoustakous" satiru o stavbě metra v Brně. Podbízivá srágora hrající na stranu malosti určitých zakomplexovanců. Dál. *****Mazáci Určitou naději ve mně vzbuzuje Milan Šteindler na režisérské stoličce, ale jinak mi to přijde jako jednoznačná trafika s cílem zabavit staré ikony česko-slovenského filmu. Ukázka mě pobavila ze všech puštěných zaručeně nejméně. *****Cirkus Bukowsky Tohle bude pošušňáníčko. Drsná (ehm) detektivka s prkennými herci, šíleným nápadem (hl. hrdina - děvkař - zdědí maringotku a bude štrádovat do aleluja. WTF???) a rádoby intelektuálním přesahem vzhledem k jménu hlavní postavy. Nicméně taky jediný ze šesti zástupců, který se nějakým způsobem nesnaží hrát na humornou strunu, což by mu mohlo prospět... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jeden blbější seriál za druhým. Má to dvacet minut ty pilotní díly, ale člověku to přijde jako rok. Samotná prezentace projektu je ještě ubožejší. Ušišlaný FR Čech, rádoby "přirozená" Kostková, různí "vtipálci". ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Po dvou večerech: projekt je to chvályhodný, ovšem úroveň seriálů je tristní a porota, která by to měla říct, jenom pokrytecky chválí, neboť to má evidentně v popisu práce. Smutné, ale stran úrovně českých televizí tak nějak typické. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad v příšerném balení. To jsou slova, které ve mě evokuje tahle show naší veřejnoprávní televize. Moderátorka naprosto nudná a nezajímavá ( nechápu proč v ČT dostává stále tolik prostoru) , rozhovory s tvůrci bez jakékoli inovace, stálé stejné nudné otázky a o porotě se radši vyjadřovat nebudu. Přesto jsem to sledoval. Zajímal mě vkus diváků a hlavně talent nových scenáristů. K jednotlivým seriálům: Babička na inzerát - ničím zajímavý seriál, kterých je v TV opravdu dost, dětští herci mi přišli neskutečně otravní, Sedmerák- zajímavý a originální nápad, navíc od Prušinovského, který dělal scénář Okresního přeboru, jediné co nechápu je důvod proč místo pilotu pustili rovnou třetí epizodu, možná i to byl důvod, který je připravil o výhru, Ambasáda - dle mého nejpovedenější seriál, politická satira tu opravdu chybí a tahle měla na to ji zastát, hodně se mi líbila počáteční dokumentární mystifikace, Úřad - rozhodně ne špatný seriál, žertování na téma rivality mezi Pražáky a Brňáky se povedlo, bohužel celý dojem mi kazí Tomicová, což je herečka, kterou opravdu nemusím, navíc ani další herecké výkony mě nenadchly. Detektivky komentovat nebudu, jelikož jsem je neviděl. Za co 2 hvězdičky? Možná to vyplývá z textu, pokud ne, tak jedna je za Ambasádu a ta druhá za nápad. Jo, a ještě pár slov ke vkusu diváků. Podle mě je zbytečně konzervativní ale to už jsem vlastně tušil před začátkem tohoto projektu. 35% ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Děsím se, děsím... velmi. Děsím se mnoha věcí. Ale nejvíc ze všeho se děsím zombie-apokalypsy. Až mrtví vyjdou ze svých hrobů a v televizi poběží neustále dokola "Souboj seriálů". Odporný veřejnoprávní vřed, v němž hnusné, olezlé a zpráchnivělé mrtvoly coby porotci budou hodnotit pilotní díly seriálů. Moment...! Mám takový pocit, jakoby se tohle už stalo... Konec světa je tudíž blízko... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně síla. Někdo si asi na ČT řekl, ať si poplatníci za svoje peníze trošku užijí a vyberou si seriál sami jako odměnu. Tohle by mi vůbec navadilo. Mě vadí ta šílená prezentace. Raději to měli udělat jako na konkurenční Nově. Ta po dva nedělní večery vybalila dva filmy, které byly piloty k původním seriálům a pak s klidem sledovala, co to s diváky udělá. Jestli seriály někdy na Nově uvidíme, ale jisté není. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další nudná debilita, která má lidem zničit sobotní večer. To už jsou zábavnější snad i ekonomické zprávy na ČT 24. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatný nápad. Lidi by si měli vybírat na co se budou chtít dívat. Jen aby nás ty seriály bavily i dál, i po pilotním dílu, který nás měl pouze nalákat. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád nějaké souboje vtipů, souboje zpěváků a nevím čeho ještě. Přitom co pořad, to stále větší pitomost. Tohle tu pitomost navíc posunulo ještě na vyšší vrchol. ()

Chajimwitz

všechny recenze uživatele

Jak jsem pochopil z reklamní kampaně,tak může veřejnoprávní divák za svůj poplatek spolurozhodovat,jakou sračku bude ČT vysílat v hlavním vysílacím čase.Ano,píšu sračku,protože v dnešní době s hereckým materiálem,který je k dispozici není možno natočit nic jiného.Já se na takovém rozhodování podílet nehodlám a tento pořad nesleduju,tak tomu ani nedávám hodnocení. ()

Reklama

Reklama