Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když dluhy dosáhnou značné výšky a nepřestávají růst, rozhodne se mocný neworleánský gangster zakročit a staré dluhy vyrovnat. Proto najme dva ostré, nelítostné zabijáky a vyšle je za dlužníky do New Yorku, aby všechny dlužné částky vybrali. Ray a A.K. se vydají na cestu jenže když zjistí o jak vysoké částky se hraje, udělají osudnou chybu, když se rozhodnou místo plnění dohody a drobných částek, které jim z každého vybraného dluhu plynou, vydělat obrovský balík najednou a na vlastní pěst. Velmi záhy totiž mají v patách nejen svého gangsterského zaměstnavatele, ale také šéfa detektivního oddělení newyorské policie Hackmana a policistku Baileyovou, která je sice krásná, ale také nelítostná a navíc má zjevně s dvojicí ostrých hochů vlastní plány. Kdekoli se dvojice ranařů objeví, tam je čeká některý z pronásledovatelů a s nimi potíže, z nichž si musí pomoci silou. Jejich jedinou nadějí je uniknout z města. A rádi by to dokázali dřív než zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

kulishak odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopitelný film. Celou dobu jsem přemýšlel jestli to měla být parodie, komedie do které se nepodařilo dat jediný vtip a nebo někdo přepadnul filmový štáb aby natočil jeho studentské cvičení. Co mne ale překvapuje více je, že se ten odpad,na který by se mělo rychle zapomenout, snaží někdo dávat v TV a ještě vrazí peníze do dabingu. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka. Toporný film s tak stupidními dialogy, že i ten český (diletantský a debilní) dabing (tzv. DDD :-) je filmu rovnoceným partnerem. K tomu protivná hudba s neustále se opakujícími prostoduchými saxofonovými motivy... Kandidát na sračku roku, kterým nás oblažila sračkoidní (noční nýmandská) novácká (tzv. NNN :-) tývý... Nasrat! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama