Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Kratičký příběh spadající do první fáze marvelovského universa. Děj se odehrává mezi filmy Iron Man 2 a Thor. Agent Coulson (Clark Gregg) je odvolán z dozoru nad Tonym Starkem, aby zajistil Thorovo kladivo. Při cestě do Nového Mexika se staví natankovat u čerpací stanice, kde se mu přihodí něco nečekaného. (gogos)

Recenze (62)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Eric Pearson / Based on by Stan Lee, Jack Kirby | Hudba: Paul Oakenfold, Howard Drossin | Produkcia: Kevin Feige, Mick Ebeling | Distribúcia: Paramount Pictures, Walt Disney Studios, Motion Pictures | Štúdio: Marvel Studios, Ebeling Group || Fajn päťminútovka o hlavnom agentovi SHIELDu, ktorá fanúšíkov Marveloviek určite poteší. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas jako by říkal: "Vážení, komu to ještě nedošlo, agent Phil Coulson je sympaťácký frajer, který umí být vtipný a fakt dobře se rve." Následující marvelovské filmy včetně seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. to od té doby jen a jen potvrzují. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

´ Clarg Gregg je skvelej komediální herec, kterému byla dána skvělá role. A víc než ve filmech ji uplatňuje právě ve one-Shotech, z nich tenhle je trošku jako postava Agenta samého - lehce nadsazená a s přihlouplým výrazem ve tváři. A to i vdík dobře zvolené hudbě. Jako jednohubka přítomná na přehrávacích plackách a porůzných internetech funguje dobře. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vtipná jednohubka. Clark Gregg ako agent Coulson je jednou z nezabudnuteľných postavičiek Marvel Universa. Pre mňa veľmi úsmevné. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Syn Coulův v nejlepší formě, co víc i přát. Agent Carter a All Hail the Kinh jsou sice propracovanější, ale tohle je pořád bomba. 95 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je len veľká škoda, že táto postava v MCU dostala osud, aký dostala. Je jednou z tých najsympatickejších a podľa tohto kraťasu aj neobyčajne obratných. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

A proč ne... Agent Coulson je odvolán od dozoru nad Tonym Starkem a cestou za thorovým kladivem do Nového Mexika se zastaví natankovat a pro sváču. Název kraťasu prakticky vystihuje celý děj, tohodle kratičkého, ale přesto úsměvného klípku / reklamy. Nic navíc snímek nepřináší, nic nespoileruje a pro Marvel Universum je prakticky nepotřebný, přesto ale ukazuje agenta Coulsona v parádním světle a srdce nejednoho příznivce Marvelu to potěší... 4* ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Coulson udelal trik, kterej se mu v zadnym filmu nebo serial nepodarilo napodobit. Lepsi jak konzultant, slabsi nez Agentka Carter. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Agent Coulson konečně dostal šanci rozjet to na plné pecky a dokázat, že není jenom oblek s takřka neomezeným přístupem. Svižný krátký film je zábavný, příjemně akční a ukazuje, co se stalo na cestě za Thorovým kladivem - tedy mezi filmovými spektákly Iron Man 2 a Thor. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že agent Coulson není jenom ukecanej kravaťák, ale dokáže to i docela akčně rozjet... A pak v klidu odejít. Pobavilo. ()

Reklama

Reklama