Reklama

Reklama

Recenze (3)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Vnímám to zhruba tak jako Splasher. S dodatkem, že tahle práce režiséra a vrchního scénáristy That Mitchell and Webb Look neobstojí ani tak coby sitcom, jako spíš coby vhodnej doplněk slovní zásoby. Ať už jde o archaismy (alas) nebo vtipný spletitosti (un-irrelevant) ... :)) ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

U všech tří dílů (netradičně následujících Xmas special) jsem měl pocit, že je všechno špatně. A přesto jsem se dobře bavil. ()

victim42 

všechny recenze uživatele

Pilot je tak skvělý, že bych jej z fleku vysadil na post "hlavní" vánoční pohádky. Tři oříšky a podobné se vůbec nechytají. Vynikající charaktery se naivně plácají v nekompromisním ději a vy fandíte úplně všem. Klaďasové i záporáci jsou všichni k zulíbání, Zejména Fry. Děj bleskurychle střídá krutost sarkasmus se sladkým idilismem a kupodivu u toho zvládá šlapat. Škoda jen, že vlastní seriál vedle výborného pilotu vypadá jen jako splácaná a nepovedená parodie. S každým dalším dílem si odečtěte jednu hvězdičku. Zůstává ponurá viktoriánská atmosféra, ale milé postavy, které ji vyvažovaly a které jste si zamilovali v pilotu umírají jedna za druhou, jen aby byly nahrazeny šablonovitými poskoky děje. Dá se to zachránit, prostě se na seriál dál už nedívejte :-) ()

Reklama

Reklama