Reklama

Reklama

Bob

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Německo, 2009, 3 min

Obsahy(1)

Příběh o křečkovi, který běží v kole a zahlédne samičku. Neustále za ní "běží" přes Egypt, Paříž a další kouty Země. (POMO)

Recenze (12)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

tři* za zazačátek, jedna za konec samotnej, ten zatiulkovej. Jednoduchej nápad v dobrý podobě (ačkoli tu 3D animaci bych si klidně odpustil) i délka je dobře zvolená ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc.. pak se to zhruba někdy u Japonska začíná rozjíždět no a asi třetího kolečka u Pisy už je to tak na 3*, ovšem konec za titulky to totálně povýšil na ty 4*. 3 minutky adekvátně k tomu, abyste na konci vybuchli smíchy. "Hi I'm Bob!" K vidění zde: http://vimeo.com/25845008 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Žeby metafora na ľudí, ktorí bežia celý život bez rozmyslu v jednom kole za cieľom, ktorý sa v konečnom dôsledku ukáže ako bezcenný? Vtipné a trefné. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Krásné krátké dílko, ze kterého si různí lidé mohou vzít různé věci. Mně proběhlo hlavou, že jsme občas jako ti křečci, kteří se pořád za něčím honí a zapomínají se na život dívat z nadhledu. Pak to dopadá, tak jak to dopadá. Tři hvězdy plus jedna hvězda za povedený závěr. ()

Reklama

Reklama