Reklama

Reklama

The Stand

(seriál)
Trailer 1
USA, (2020–2021), 8 h 30 min (Minutáž: 49–65 min)

Tvůrci:

Josh Boone

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

James Marsden, Jovan Adepo, Whoopi Goldberg, Amber Heard, Brad William Henke, Daniel Sunjata, Owen Teague, Greg Kinnear, Marilyn Manson, Odessa Young (více)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Po tom, čo je svet v troskách následkom umelo spôsobeného moru, nasleduje medzi preživšími bitka biblických rozmerov. Osud ľudstva spočíva na krehkých pleciach 108-ročnej Matky Abagail (Whoopi Goldberg) a hŕstky preživších. Ich najhoršie nočné mory stelesňuje muž so smrteľným úsmevom a nevýslovnými silami Randall Flagg (Alexander Skarsgård), hanebný temný muž. (Weezy22)

(více)

Recenze uživatele Mimomisu k tomuto seriálu (1)

The Stand (2020) 

Knihu jsem zamerne precetl nedavno a puvodni miniseria se mi libila, i kdyz si z ni uz po tech letech moc nepamatuju. Vetsina zmen oproti knizni predloze me nijak nerozhazovala a v deji jsem se neztracel, ale moc si nedokazu predstavit, jak to muselo pusobit na nekoho, kdo knihu nezna. Ale prvotni opatrne nadseni pak uz vystridal jen takovy meh pocit a spis zvedavost, jak se s tim tvurci vyporadaji. No, docela prumerne. Knizka zdaleka neni dokonala, ale 8 dilu (posledni zamerne nepocitam), je proste malo. K postavam je pres tu zkratkovitost problem si vybudovat vztah, polovina knihy je o putovani, tady jde vsechno moc rychle, takze minimalni vyvoj. Ctenar si to domysli, nahodny divak uz asi moc ne. Harold od zacatku padouch, coz je docela skoda. Vegas prestrelene, coz je vcelku hovadina na "prvni dobrou". Nakonec je to fajn lehky nadprumer a chapu, ze to muselo byt docela usili se to snazit nejak ukocirovat, ale (jako obvykle) King je v predloze o mile lepsi. ()

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Affleck a Damon: další parádní spolupráce?

Affleck a Damon: další parádní spolupráce?

26.10.2011

Jen předevčírem jsme psali, že Ben Affleck je hlavním kandidátem na režii adaptace postapokalyptického eposu Stephena Kinga The Stand. Teď se náhle vynořil další projekt, který zní jako něco, co by… (více)

Ben Affleck a Kingův konec světa

Ben Affleck a Kingův konec světa

24.10.2011

Příběh o tom, jak se „z mizerného herce stal prvotřídním režisérem“, už nebudeme opakovat. Ben Affleck momentálně natáčí špionážně-rukojemnické drama Argo, ale studio Warner Bros. už má pro něj… (více)

Reklama

Reklama