Reklama

Reklama

The Stand

(seriál)
Trailer 2
USA, (2020–2021), 8 h 30 min (Minutáž: 49–65 min)

Tvůrci:

Josh Boone

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

James Marsden, Jovan Adepo, Whoopi Goldberg, Amber Heard, Brad William Henke, Daniel Sunjata, Owen Teague, Greg Kinnear, Marilyn Manson, Odessa Young (více)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Po tom, čo je svet v troskách následkom umelo spôsobeného moru, nasleduje medzi preživšími bitka biblických rozmerov. Osud ľudstva spočíva na krehkých pleciach 108-ročnej Matky Abagail (Whoopi Goldberg) a hŕstky preživších. Ich najhoršie nočné mory stelesňuje muž so smrteľným úsmevom a nevýslovnými silami Randall Flagg (Alexander Skarsgård), hanebný temný muž. (Weezy22)

(více)

Recenze uživatele Petroff k tomuto seriálu (2)

The Stand (2020) 

Proč, proč, proč? Proč je ze soudce Farisse soudkyně? Proč je z Ralpha Brentnera nějaká (zcela anonymní) paní Brentnerová? Proč se tohle muselo měnit, i když ty postavy tam byly jen ukázaný? Ale to bych se mohl ptát, proč nebyl Harold ze začátku špekoun a proč Nick působí tak nějak jinak, než jsme si ho asi všichni představovali? Proč nemá Tom blond vlasy? Mohl bych se ptát, proč je Larry černoch, když měl jen tak naschvál znít při zpěvu. Proč scénáristi hodili matku Abagail do důchoďáku, když měla mít ještě docela dost důležitý a vyčerpávající poslání (mrk, mrk, čtenáři - kuřata, lasičky... dvoudenní cesta). Popeláč je strašně okleštěnej a jeho setkání s Prckem (posléze pak "vlčím mužem" - ehm) úplně vynechaný. Vše je točeno tak šíleně moc zkratkovitě, že mě po ukončení show hodně moc zajímají reakce lidí, kteří nečetli a není to jedna z jejich nejoblíbenějších knih vůbec. Já si připadám, že kdybych ten příběh a jeho postavy neznal prakticky nazpaměť, tak jsem z toho zmatenej jak Harold, když se mu nabídne Nadine (taky trestuhodně nerozvedeno). Nadine by neměla bejt takhle radikální (jako byla na konci 4.epizody), ona je spíš oběť a uvnitř to celou dobu dobře ví. Randall Flagg, Richard Fry, Osamělý Chodec, Velký Pěšák, Dlouhán, Robert Franq, Ramsey Forrest, taková a další jsou jeho jména. ()

The House of the Dead (2021) (E04) 

Proč, proč, proč? Proč je ze soudce Farisse soudkyně? Proč je z Ralpha Brentnera nějaká (zcela anonymní) paní Brentnerová? Proč se tohle muselo měnit, i když ty postavy tam byly jen ukázaný? Ale to bych se mohl ptát, proč nebyl Harold ze začátku špekoun a proč Nick působí tak nějak jinak, než jsme si ho asi všichni představovali? Proč nemá Tom blond vlasy? Mohl bych se ptát, proč je Larry černoch, když měl jen tak naschvál znít při zpěvu. Proč scénáristi hodili matku Abagail do důchoďáku, když měla mít ještě docela dost důležitý a vyčerpávající poslání (mrk, mrk, čtenáři - kuřata, lasičky... dvoudenní cesta). Těším se na Popeláče, ale zároveň se trochu obávám, že bude strašně okleštěnej a jeho setkání s Prckem (posléze pak "vlčím mužem" - ehm) bude úplně vynechaný. Vše je točeno tak šíleně moc zkratkovitě, že mě po ukončení show hodně moc zajímají reakce lidí, kteří nečetli a není to jedna z jejich nejoblíbenějších knih vůbec. Já si připadám, že kdybych ten příběh a jeho postavy neznal prakticky nazpaměť, tak jsem z toho zmatenej jak Harold, když se mu nabídne Nadine (taky trestuhodně nerozvedeno). Konec epizody na hovno. Nadine by neměla bejt takhle radikální, ona je spíš oběť a uvnitř to celou dobu dobře ví. Randall Flagg, Richard Fry, Osamělý Chodec, Velký Pěšák, Dlouhán, Robert Franq, Ramsey Forrest, taková a další jsou jeho jména. Ale jo, zatím je to bezva. Těším se do Vegas. ()

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Affleck a Damon: další parádní spolupráce?

Affleck a Damon: další parádní spolupráce?

26.10.2011

Jen předevčírem jsme psali, že Ben Affleck je hlavním kandidátem na režii adaptace postapokalyptického eposu Stephena Kinga The Stand. Teď se náhle vynořil další projekt, který zní jako něco, co by… (více)

Ben Affleck a Kingův konec světa

Ben Affleck a Kingův konec světa

24.10.2011

Příběh o tom, jak se „z mizerného herce stal prvotřídním režisérem“, už nebudeme opakovat. Ben Affleck momentálně natáčí špionážně-rukojemnické drama Argo, ale studio Warner Bros. už má pro něj… (více)

Reklama

Reklama