Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

902 10 

všechny recenze uživatele

python je tisickrat ohrane a stokrat videne schema s libovolnym prerostlym predatorem na uteku, ktere je nicmene stale jeste koukatelne bez vaznejsi ujmy na zdravi. tvurcum totiz spravne doslo, ze jejich behem vikendu sesmoleny scenar a priserne animovany had asi nebudou to prave, takze do kotle prihodili nekolik veselych postavicek (vykoksovany realitni makler v porsche je jednim z nich) a nechtene vtipnych hereckych vykonu, ktere z pythona delaji docela prijemnou a nenarocnou zabavu na dlouhe podzimni vecery. ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Beckove horory mam rad, ale toto nema nic: atmosferu, aspon podpriemerne efekty, zaujimave smrti a ked nic ine aspon beckoveho humoru mohlo byt viac... Bol by aspon jeden dovod tento shit pozerat. Kvoli niekolkym scenkam a vdaka Freddymu nedavam odpad. Nech ziju telenovely - aspon maju ako-tak pochopitelny dej! (to som asi prehnal) ()

Reklama

fishki odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí tohto jemne pritiahnutého za vlasy "diela" som mal chuť skočiť na filmy ako ANAKONDA alebo SILENT PREDATORS a dať im 4*, pretože oproti tomuto sajrajtu si to zaslúžia. Je to naozaj humus........... kravina najhrubšieho zrna.........a veľmi veľmi veľmi zlý film, ktorý sa v niektorých chvíľach márne snaží vyzereať ako komédia typu ÚTOK PAVÚKOV. Casting je viac než podrpiemerný. Casper Van Dean s knírkom bol rovnako drsný, ako Johny Rambo v červených lodičkách od Armaniho. (Od tejto chvíle už nemôžem Deana vidieť.....vždy mi ten jeho look vyvolá na tvári úsmev gigantických rozmerov :o)) Jedinou svetlou stránkou filmu bol Robert "Freddy" Englund, ktorého mimika bola opäť neprekonatelná. Čo sa týka efektov, tak tie boli horšie ako v Krtečkovi a klahotkách. Tupý scénar, hrozný herci, príšerná réžia...skrátka odpad! na n-tú! Ale je možné, že tým že som zaspal posledých 5 minút, som prišiel o nejakú super pointu a nejaké prekvapivé rozlúštenie....:o)) Dávam ale "lepší" odpad, pretože i keď sa to zdá zvláštne, táto kravina mi pomerne rýchlo utiekla a to si u filmov vážim najviacej. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Oni zavřou do dřevěné bedny z prkýnek obrhada, který máchnutím ocasu prorazí bok letadla... Inu, američtí vojáci v plné polní. V tom filmu sice hraje jen Robert Englund, ostatní se o to buď pokouší nebo přehrávají, ale alespoň je to docela zábavný film. Knírkem Caspera van Diena počínaje. A jsou tam lesby a nahá prsa. To stačí, ne? ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Často tvrdím, že tento ,,film" patří mezi nejhorší filmy světa. Moment.. možná, že je to ten nejhorší film světa. Proboha!!! Tak co tu potom dělá Robert Englund? Jediné možné vysvětlení je, že ho pan Richard Clabaugh unesl a podrobil hypnóze, která měla za následek, že Englund byl přesvědčen, že točí nový díl Noční můry v Elm Street, a tak na to kývl. Kdoví jak to celé bylo. S tímto ,,filmem" mohou mít klidně i spojitost ufoni nebo nějaká tajná organizace formující celosvětové spiknutí. Protože já vážně nechápu, kde sebral dolary na takovej kýbl psích ... výk... sucharů. Každopádně poděkujme Ričímu za skvělý a nezapomenutelný ,,filmový" zážitek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama