Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Beckove horory mam rad, ale toto nema nic: atmosferu, aspon podpriemerne efekty, zaujimave smrti a ked nic ine aspon beckoveho humoru mohlo byt viac... Bol by aspon jeden dovod tento shit pozerat. Kvoli niekolkym scenkam a vdaka Freddymu nedavam odpad. Nech ziju telenovely - aspon maju ako-tak pochopitelny dej! (to som asi prehnal) ()

lubomir91 

všechny recenze uživatele

Proboha, takové filmy se ještě natáčejí? Na odpad bych to úplně neviděl. Ano, je to otřesná kravina..vše amatérské...od hudby po vizuální efekty...ale když už nic, člověk se aspoň chvílemi pobavil. Každopádně nebýt naší televize, tak ani nevím, že takový film vůbec existuje. Nevím kdo je horší...ten, kdo film natáčí nebo snad ten, kdo nám ho cpe pod nos? ()

Reklama

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Samotný had není tak špatně udělaný, horší je na tom, že jednou je se schová v garáži tak že ho nikdo nevidí, podruhý je 5krát větší než auto. K tomu se přidává nevychytávka nebo klišé asi každou 3.minutu a vzniká z toho co? Totální hovadina, která si snad nezaslouží ani ten odpad, nechápu jak tohle může vůbec někdo natočit a nejhorší je na tom to, že ještě natočili 2.díl. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy viděl tenhle film, bylo mi o pár let méně a nohy mě ještě nebolely (né že by mě teď bolely, ale celkem se to sem hodí :D). Film byl zábavný, svižný a dialogy tak blbý, až byly dobrý, efekty tak hrozný, až se mi líbily, scénář tak zpatlanej, až mi přišel geniální a herci tak tragický, až jsem myslel, že to jsou filmové hvězdy. Hrozný horor, ale dobrá komedie. =D ()

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavnou chybou filmu je rozhodne rozpočet, pretože ten had vypadá ako z počítačovej hry. Niektoré vedľajšie postavy nevedia vôbec hrať. Ale dá sa na to celkom pozerať aj kedˇ je to béčko.Jasne najlepší sú Casper Van Dien a Robert Englund, aj kedˇ ich postavy sú iba vedľajšie. Ale v horore o hercov príliš nejde. Tento je za 2 hviezdičky, ale rozhodne to nieje katastrofa. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama