Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ja nechápem toľkú nenávisť k tomuto béčku. Azda ste nečakali od filmu s názvom Pytón nejaký strašidelný horor? To sa asi ani nedá nakrútiť. Cením si od tvorcov, že pochopili, že strach tu nevytvoria a že to zobrali s humorom a vytvorili celkom podarenú komédiu. Najviac sa mi páčil ten policajt, ktorých chcel byť za každú cenu drsný - ten bol fakt skvelý a bol zahraný s maximálnym (úmyselným) neherectvom. Vyzdvihol by som aj úvodnú milostnú a veľmi zaujímavú a vtipnú scénu. Čo sa týka špeciálnych efektov - boli strašné, ale hlavná vec je, že sa nesnažili robiť neviem aké napätie a celého pytóna ukázali už po menej ako 30 minútach filmu. Herci sú celkom dobrí - Van Dien je otrasný a svojim spôsobom aj skvelý (mám podozrenie, že chudák ani nevedel, že točia komédu) a Robert "Upálili Ste Ma A Teraz Vás V Snoch Vyzabíjam, Vy Děvky" Englund je tradične brilantný. Ten pochopil, v akom filme hrá. Fajnové béčko. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Film není ničím jiným než poctivým béčkem, které nabízí průměrnou porci zábavy (mnohdy asi nechtěné) a přehled tak toporných herců, že se prostě nelze nebavit. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Hadů se bojím. Velice velice. A obzvláště těch přerostlých ... Ježis, kdyby tenhle film ale nebyl alespoň tak nechutnej, když už je tak pitomej! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Robert Englund a Casper van Dien, ano ano, opět jste od sebe skoro všichni opisovali. Já bych ale vaši pozornost zaměřil trošku jiným směrem, na třetí, ve světě dosti známé jméno. A sice Wil Wheaton alias mladý slušňák Wesley Crusher ze Star Treku Nové generace. V tomhle filmu je jeho postava taky nepřehlédnutelná, ale bohužel to není herectvím nebo nezapomenutelností hlášek či čehokoliv obsahově jinýho. Nosí tady růžové háro. Ano, když jsem ho viděl, myslel jsem, že mám vlčí mhu... Asi se chce vymanit ze škatulky klaďasů (dále třeba Flubber), jenže na to jde z té nejhorší možné strany. Film je, jak už název napovídá, jednoduchý. Nejstandardnější průměrný příběh o tom, jak si šupinatá potvora splete jedno americké maloměsto se špajzem a začne vyjídat ledničku. K tomu mu pomáhá sakra rychlé trávení a ještě rychlejší schopnost pohybu a v mnoha situacích i téměř lidská inteligence. No, jen k tomu trávení, hadi mají právě neobyčejně slabé žaludeční šťávy (tedy kromě těch velkých hadů z amerických akčních sraček), četl jsem o tom, jak jednou domorodci zabili nacpanou anakondu (o které si mysleli, že snědla kozu) a našli v ní natrávenýho člověka, co se ztratil pár dnů předtím. Ten člověk v té knížce byl vyfocenej (proto si to pamatuju) a i když byl trošku "vymáčenej", pořád to nebyla spálená mumie. K postavám, co byste prosímvás čekali od filmu, kde hraje Casper van Dien? Dramatické herectví? Propracované charaktery postav? Scénář? Nebo skutečně směšný humor? To byste si měli raději přečíst nějakou pohádku, a ne tuto pravdivou příhodu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neco tak špatnýho se jen tak nevidí. Příběh naprosto stupidní, režie trapná, všechno působí děsně umělě včetně hereckejch výkonů a jediný co se na tomhle filmu dalo označit jako hororový byly triky. Nic tak strašnýho se nevidí ani v seriálech, fakt děs a bída ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poupravuji své několik let staré odpadové hodnocení na dvě hvězdičky. A nechápu, jak jsem mu mohla to nejvíce potupné hodnocení vůbec udělit. Mé původní hodnocení pochází z mých filmově dospívajících let, kdy jsem filmy, jež jsou pro mě dnes kultovní a geniální, hodnotila nejníže či průměrně. Takže. Dost dlouho Robert Englund alias Freddy Krueger děsil a zabíjel své mladistvé oběti ve svých nočních můrách. Jenže teď se i on sám zamotal do své velké noční můry, které však nyní nevládne on, ale Python. Obrovský, geniální a vraždící stroj. Ti nejlepší se musí spojit, aby zastavili smrtícího giganta v útocích na nevinné obyvatelstvo. Pro mě těmi nejlepšími v tomto filmu byli právě samotný Python, který byl navzdory své digitalizaci velmi efektní a působivý a Robert Englund. Najde se zde i pár vtipných scén, kupříkladu s dívkou ve vaně, kterak háže po Pythonovi koupelnovou kachničku:) "Přežil pád letadla i výbuch, neshoří, ani se nedá zastřelit. Nějaké návrhy?" ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, jestli vůbec někdy, jsem se cíleně nepodíval na film, který se zde ocitá v černém. Navíc, když tam hraje Casper a "Freddy". No, zklamán jsem nebyl. Naskytnul se mi pohled na opravdu sračkoidní sračku pro kterou je i odpad! celkem pozitivní hodnocení. Alespoň, že se aktéři snažili o jakousi formu křečovitého humoru, která byla tak blbá, až to bylo vtipný. Nebýt toho "hada", byla by to i docela sranda. Škoda, že je vůbec někdo ochotný tohle točit. Zbytečné plýtvání penězi, filmovým materiálem....a vono to prej i má i druhej díl, nebo co? ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Předem chci říct, že za tuhle jednu hvězdičku se stydím. Devizou dobrého příšerářského hororu je kvalitní děj a dobře provedené montrum, které děj slušně doplňuje. No a z téhle věty vyplývá asi tolik, že ani příběh, ketrý by za něco stál a ani monstrum které by bylo vydařené se tady nekonají. Prvně se nepovedlo vztažení ruky po dvou známých jménech, tj. Robert Englung alias Fredy, kterého ovšem bez masky prakticky málokdo pozná a Caspera Van Diena jež dokáže zvednout kvalitu akoráte reklamě na vůni do záchoda. Druhou chybou bylo myslet si, že čím větší, tím děsivější, takže to hádě který by bez problémů polklo kamión i s návěsem se v počítačové grafice jeví jako šmouha na monitoru plná legračních pohybů a zvuky co vydává mi připomínají dívčí kostelní sbor, jemuž pod nohami proběhla krysa. Takže ta jedna hvězdička je za leckdy slušnou atmosférů, která ovšem dřív než zapůsobí vyprchá. Takže kouknout a zapomenout (pokud možno hodně rychle). ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový špatný monster-movie s očekávatelnými postavami, očekávatelnými událostmi, očekávatelnými činy a očekávatelnými nelogičnostmi. Solidní (zdaleka nejzajímavější z celého filmu) je úvod do chvíle, než se objeví rozmazaně otexturovaný model hada. 2/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to celkem sranda cumel jsem co tu dela Englund kazdopadne zajimava role no efekty radsi neresit na druhou stranu existujou i o dost vetsi kraviny tady jsem se aspon nenudil a obcas i pobavil ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Had vypadá tak skutečně, že musel utéct z nějakého filmu od Eda Wooda(nic proti, naopak) a Casper s knírkem vypadá jak rumunskej pornoherec. Hroznej nářez. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To snad ne!!! Robert "Freddy" Englund herecky živoří a hraje v tomhle? No korunu tomu nasil král kravin Casper Van Dien. Chtěl jsem dát hvězdičku za ty lesbičky na začátku. Ale musím být přísný jako u každého filmu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo dalo se na to koukat, jenom se nesmí koukat na efekty, ale jako neškodná nedělní pokoukání to jde a zabavý. ()

Reklama

Reklama