Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kalifornský soukromý detektiv Connor Spears (Casper Van Dien) má pomoci svému newyorskému příteli Rickovi (Russell Wong) s jedním z jeho případů. Čínská mafie nejen, že za sebou v domě obchodníka Changa (Lexa Doig) zanechala kupu mrtvol, nýbrž k tomu ještě unesla mladou paní domu. Při pátrání po únoscích se Connor i Rick ocitají uprostřed nelítosné války gangů... Spousta explozivní akce a hvězda HVĚZDNÉ PĚCHOTY Casper Van Dien. (Pohrobek)

(více)

Recenze (15)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiva Connora Spearse (Casper Van Dien) požádá jeho přítel Rick (Russell Wong) o pomoc s hledáním své unesené sestry Kim Changové (Lexa Doing). Všechny důkazy směřují ke gangu Malakovů, ale Spearsovi na celém případu něco stále nesedí. Jako by někdo chtěl, aby se Malakovci a Changovci navzájem povraždili, a sám pak slízl odměnu. Pátrání obou detektivů má překvapivé rozuzlení ... Jsou filmy, které jsou dobré. Pak jsou filmy, které si hrají na to, jak jsou dobré, ale přitom jsou hodně nepovedené. A pak jsou filmy, které si ani na to že jsem dobré nehrají - a Rukojmí je jedním z nich. Samotná zápletka by sice nemusela být úplně špatná, ale to by jí musel dostat do rukou jiný režisér než je Jeff Schechter a jiní herci než hezounek Casper Van Dien a jeho kolegové. Jo a taky scénář by musel být trochu jiný. A pak by to byl docela koukatelný film... ()

chef 

všechny recenze uživatele

Nezabudnem na scenu s prenasledovanim nepriatela v typickom zltom taxiku, ktoreho posadku tvoril Casper Van Dien a dalsi dvaja pohodovy ludia (spaja ich spolocny osud: demencia), kedy na zmatenie prenasledovanych a na kamuflovanie toho, ze za nimi ide stale to iste auto zabocia po skvelom napade Caspera do bocnej ulicky a odtrhnu zo strechy auta signalizacny panel s napisom TAXI a nasledne sa zaradia spat asi 5 metrov za prenasledovane auto bez toho aby si nepriatel nieco vsimol. Druha zmatenie spocivalo v tom ze Casper rozbil, pri dalsej moznosti, jedno z prednych svetiel cim sa uz zbavil akehokolvek podozrenia, kedze vyzeral vlastne ako motorka. Si hviezda Casper ! 10% kvoli vtipnosti celeho toho cirkusu ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako hovorí vegetol, zase tak zlé, aby to bolo v čiernej farbe, to nie je. Videl som už aj horšie filmy. Je to taký lacný ale celkom pohodový buddy movie akčniak, v ktorom nesúrodá dvojica pátra po unesenej žene (Lexa Doig). Casper Van Dien je za vtipného hláškara a Russell Wong je za ázijského bitkára. Chémia medzi nimi funguje dobre. Najlepšia aj tak bola ale taxikárka Françoise Robertson, ktorá ich vozí z miesta na miesto a nielenže je sakra pekná, ale ešte ešte sa vie aj parádne oháňať s vysúvacím policajným obuškom a so samopalom je hotová diablica. Bitky patria v rámci USA produkcie k tým lepším. Choreografia je síce jednoduchšia, ale pôsobia kontaktne a občas vykrádajú Jackieho vtipné eskapády. Russell Wong síce nemá takú charizmu ako jeho brat, ale biť sa na rozdiel od neho vie, takže je na čo pozerať. Je tu aj zopár priemerných prestreliek. Stopáž je krátka, tempo svižné, CZ dabing vydarený. Záverečný twist je ale debilný a zbytočný. Takže celkovo príjemná akčná jednohubka. 5/10. ()

neo_ap 

všechny recenze uživatele

Mám rád Lexu Doig, a jsem rád, za každý snímek, ve kterém se objeví. Jenomže zde se (sic nahá) objevila jen na pár minut. A její role mohla být klidně vypuštěna. (I když její postava, byla důvodem celého dění) Filmu by to neublížilo. Nevím proč, když už se někde rozhodne ukázat, to musí být podřadná, nekoukatelná hovadina. A ten trapný konec?! Jen kvůli ní 10/100. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Odkud ses naučila eskrimu? -Jsem z 1/8 Filipínka. Pokud se budu řídit stupnicí, že béčkový film je dobrá akce, céčkový film je špatná akce a že zetkový film je fakt hnus, tak na tento snímek mi nezbude žádné písmenko z abecedy… :-) Co si budeme povídat, Rukojmí nemá, co nabídnout, snad kromě kočičky Lexy Doig (moje motivace, proč jsem se vůbec na film vydržel dívat). Takže moje hodnocení by mělo být jasné = 1 hvězda. Ale tentokrát si ještě trochu přisadím. Protože tady jsem se u některých míst fakt nasmál (i když i tam, kde to tvůrci zřejmě neměli v plánu) a pořád jsem se nemohl zbavit dojmu, že tohle si nehraje na nic víc. Takže ano, 2 hvězdy s tím, že mě tento film lecčemu naučil (např. věděli jste, že když vás bude někdo sledovat a vy budete v taxíku, tak stačí nápis Taxi urvat a pak v klidu sledovat toho, co vás sledoval s tím, že vás určitě nepozná? :-)) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama