Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Saga a Martin čekají v karanténě na diagnózu, na internetu se objeví videozáznam, v němž se čtveřice osob oděná v černých oblecích a se zvířecími maskami přihlásí k vypuštění morové nákazy. Současně policie vyšetřuje sérii úmrtí způsobených otrávenými potravinami. Saga a Martin oba případy považují za provázané a předpokládají, že dramatické události posledního dne jsou pouze počátkem série ekoteroristicky motivovaných útoků. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na ústřední duo jsme si už zvykli, a ač přibývají do vyšetřovacího týmu nové postavy, můžeme se rovnou zaměřit na zápletku. Strohé výslechy Sagy bez jediného poděkování jsou nicméně dál skvostné. Už první díl ukázal, že naše duo má co dočinění s ekoaktivistickou skupinou, rozuměj ekoteroristickou. Nyní čekají v karanténě, jak dopadnou po styku s nakaženými jejich výsledky, a vzápětí se vrhnou do dalšího vyšetřování, zatímco mrtvých po vypuštění morové nákazy přibývá. A pak, stejně jako v první sérii, se naši bad guys ukážou široké veřejnosti. V černých oblecích, se zvířecími maskami a se vzkazem pro planetu devastující společnost. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak to som sa poriadne sekol, keď som si myslel, že s motiváciami páchateľov si dáme načas... tvorcovia odpovede vytasili hneď na začiatku druhej epizódy a my tak vieme viac ako policajti a budeme sa asi tešiť z vyšetrovania ála Columbo. Ale to nič nemení na veci, že ma to baví minimálne rovnako ako minule a táto časť sa mi páčila viac ako otvarák s novým prípadom. Saga hláškuje ostošesť, tvorcovia z toho začínajú robiť švédsku verziu Posledného skauta. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že druhá série zatím u mě zůstává daleko za očekáváním. Zápletka s plicním morem vypadala slibně, ale vyklubal se z toho jakýsi chabý pokus nezáživných aktivistů na sebe upozornit. Také mi vůbec nesedla změna přístupu tvůrců. Zatímco v první sérii byla totožnost vraha do 7. až 8. dílu zcela neznámá, tak v druhé sérii zaujímá divák úplně opačnou pozici a ví o všech všechno a průběh vyšetřování tak zcela ztrácí své kouzlo. Zatím z mého pohledu série hodně o ničem, přesto alespoň události mají hezký spád a dávají naději, že by se děj mohl přehoupnout jinam. Ke všemu mě absolutně nezajímá osobní život Sagy a ani Martinovi boje s depresemi. Moc zbytečné vaty a zatím nuda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tímto tématem se mi seriál trefil do chuti. Já už mám všech možných aktivistů plnou....už jich mám až po krk a těch ekologických obzvlášť. Mám k nim vřelý odpor od doby, co jsem před mnoha lety sledoval v televizi tlupu aktivistů, kteří protestovali před obchodem s koženým zbožím proti zabíjení zvířat, a mluvčí protestujících odpovídal na kameru na otázky zvídavé reportérky. Celý rozhovor skončil náhlým zmizením mluvčího v reakci na otázku: "Nejsou náhodou vaše boty a opasek vyrobeny z kůže?" Jsem rád, že můžu i ve druhé sezóně naplno fandit vyšetřovatelům a přát všem čtyřem aktivistům intenzivní sexuální orgie s několika desítkami morových krys. / Poučení: Máš rád maso? Nebuď sobec, nenech planetu trpět a dej si bodlák. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že nejsou již tito odhalení záporáci hlavními aktéry celého nového běsnění, jinak jsem ale velmi potěšen zajímavou zápletkou a pozoruhodnými, byť samosebou drsnými a radikálními motivy. ()

Reklama

Reklama