Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díky portrétu sestavenému podle popisu Laury je policie v patách pachateli, k němuž směřují nitky všech nedávných ekoteroristických útoků. Dokáží Saga, Martin a jejich kolegové zabránit poslední části teroristického plánu? Indicie ukazují, že terčem má tentokrát být kodaňské mezinárodní letiště Kastrup. Po vývoji společných sezení s Jensem se Martin začíná upínat k vidině na návrat k dávno ztracenému rodinnému životu. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, i v deváté epizodě musím pochválit skvělou atmosféru. Vím, dělám to opakovaně a už je to otravné, jenže když se filmařům něco opravdu daří, je to podle mého názoru potřeba náležitě vyzdvihnout. V předposledním dílu zafungovalo velmi dobře i napětí, s nímž se v sérii jinak spíše šetřilo, a příběh se vyvinul k mé naprosté spokojenosti, takže o výsledné známce nemohlo být pochyb. Tvůrci navíc znovu potvrdili můj názor na to, že se správný, pro věc zapálený aktivista nikdy neptá; správný, pro věc zapálený aktivista vždy koná. A pokud občas čtete mé komentáře/ recenze, pak můj názor na fanatiky už znáte. / Poučení: Jsi-li příliš zvídavý, můžeš dostat přes čumák. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ťažko povedať, čo viac ešte majú na nás tvorcovia pripravené vo finále, keďže táto epizóda všetky znaky poriadneho finále vykazovala. Popravde to zase tak ťažké predpovedať nie je a trochu sa obávam, aby sa im tá hra na Moriartyho a Sherlocka trochu nevymkla z rúk, teda to je moja predoveď záverečného zvratu. Ale samozrejme každý, kto sa dostal až sem, musí byť na finále riadne nažhavený. Plný počet nakoniec za súkromné trable oboch vyšetrovateľov, žiaden zvrat už teraz nemôže vynahradiť pohľad na slzu stekajúcu po Saginej tvári. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martin se možná dostal Jensovi (z první série) pod kůži, jenže ten se začne uzavírat. A jeho postava bude mít fatální následky i v závěru série. Zatím to ale vypadá, že se i jeho rodinný život dává definitivně do pořádku. Akcie farmaceutické společnosti stouply, ale zadarmo to nebylo. „Nemáš ani páru, co jsem pro tebe udělal,“ sděluje bratr sestře, ke které celý život vzhlížel, zatímco kamery všechno zaznamenávají. Ve smrtelném ohrožení se přesto ocitají pasažéři letu do Frankfurtu. Finále bude zřejmě velké, protože případ ještě není uzavřený, přesto pár nezodpovězených otázek zřejmě zůstane. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě jsem přemýšlel, že už nemůžu být úžasnější a vybíral jsem místo, kde si nechám vytesat sochu. Teď si začínám uvědomovat, že jedna socha bude málo. Můj druhý největší podezřelý - otec od lesby, bude pravděpodobně druhým pachatelem a vyjde mi tak i u můj druhý odhad, že to kluci táhnou spolu, který jsem zmínil v některém z dřívějších komentářů. Každopádně, rád bych se nechal alespoň v tomto ohledu překvapit a šokovat. No, uvidíme. Takže je čas zahodit staré šrámy a neshody v mezilidských vztazích kvůli šťourání se v minulosti a ostatním nesmyslným píčovinám, přestat řešit složitosti a neuchopitelnost ženské duše zmítající se ve stále hormonální nerovnováze a zmobilizovat společné síly, abych si mohl zase a znovu nechat polechtat ego. Za mě každopádně spíš slabší díl vzhledem k nastavenému standardu. Kromě letadýlka jsme toho zase moc zajímavého a nečekaného neviděli. Jestli Maritn skončí s Mette, nebo strčí svých pár čísel do sklepení své kolegyně, je mi tak nějak u prdele. Co se týče Sagy, tak té samota vyloženě prospívá. Tady ta vztahová vata mě jediná v celém seriálu tak trošku sere. Jinak jsem velmi spokojený a zlobím se pouze na svoji genialitu, která mi kazí zážitky. Lepší 3 kousky. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama