Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Saga Norénová horečnatě pracuje na záchraně svého nadřízeného a blízkého přítele Hanse Pettersona. Do toho ji stále pronásleduje její matka, která chce urovnat jejich letité spory. Ultrakonzervativní blogerka Lise Friis Andersenová dostala dopis od člověka, který se hlásí k vraždám v jejím jménu a nyní ji žádá o další cíl. Dosavadní hlavní podezřelý Morten Anker byl zabit a vyšetřování směřuje k jeho spolubojovníkovi z války Lukasovi. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádná epizoda, která je událostmi napráskaná až po okraj. Nevím, kde byla Česká televize na tom, že Morten Anker byl někdy hlavní, či jakýkoli jiný podezřelý. Hanse je třeba pochválit, že si našel novou ženu právě včas, neboť jej vrah připravil o to nejcennější - o pravou ruku. Konečně najde pro svůj dánský sexuální objekt to pravé využití a stane se nepostradatelnou součástí jeho života. Vsuvečka s uklízečem byla správně dramatická, ale všem je nám úplně jasné, že to není ten koho hledáme a moc bych se divil, kdyby měl být tento narušený jedinec zodpovědný za předchozí vraždy. Jinak série nabrala moc hezké tempo. Dříve než se stihnete s nějakou postavou seznámit, tak ji tvůrci pošlou pod drn. Skvělé témpo a zatím velmi zajímavé téma série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série jasně potvrzuje můj názor, že je seriál plný divných postav, a kdo není divný, ten je ještě divnější. To žeru. Zatím mám pocit, že se tvůrci příliš nesnažili vyvolat u diváka pořádné napětí a ve třetí řadě zatím spoléhají na svou osvědčenou jistotu- kvalitní severskou atmosféru. Problém je v tom, že už jsem u nich na tuto stránku věci zvyklý, takže ji beru jako samozřejmost a rád bych dostal něco navíc. Jo, já vím, jsem příliš náročný a asi i trochu nevděčný, ale kdo mě takhle rozmlsal, aha?! / Poučení: Na pracovišti i v odpočinkové zóně udržuj pořádek. 4*- ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to, čo minule pôsobilo tak trochu hala - bala, v tretej časti naberie na poriadnych obrátkach a v napätí som bol od začiatku do konca. Už sa dá čo - to vytušiť, samozrejme s predpokladom, že všetko môže byť úplne inak a že sa ešte nejaká dôležitá postava odniekiaľ vynorí. Tých nových je tu v prípade dosť a predviedli nám aj slušnú variáciu scény ruskej rulety z Lovca Jeleňov. No a epizódy, kde dáva Saga priechod emóciám sú z princípu tie najzaujímavejšie. Nedávno to boli slzy, tentokrát sa budú hádzať riady o zem... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabíráme na obrátkách. Konečně, už jsem se krapet bál. Policejního šéfa Hanse našli, přišel sice o ruku, ale žije. To už neplatí pro otce Sagy, která se s ním odmítá naposledy rozloučit. Cesty vedou k mladíkovi, který uklízel v bytě konzervativní blogerky. Jeho pokus o vraždu náš tým přeruší. Nebo je podezřelým bývalý parťák z války mrtvého Mortena, kterému dluží balík peněz mladík, který čeká rodinu? Ono to bude všechno úplně jinak. Ostatně jsme už zvyklí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama