Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počet vražd se stupňuje a hlavní podezřelý Rikard Johnsson, fanatický obdivovatel Lisy Friis Andersenové, je na útěku před policií. Těhotná mladá dívka Jeanette se pokouší urovnat dluh svého přítele Marca u Lucase, ale netuší, že je permanentně sledována třetí stranou. Henrik požádá Sagu o pomoc se starým případem pohřešovaných osob. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl zatím nejlepší díl celého seriálu, hlavně jeho konec/druhá polovina. Už už jsem přemýšlel proč tvůrci do děje dávají takové množství nevěry, nakonec je však o jednu míň. Hansova zástupkyně nás má zřejmě jen nasrat a pobavit zároveň, neočekávám v jejím obsazení žádný skrytý smysl, ale taky už bych si docela přál, aby se Hans vrátil mezi bdělé. Nový vyšetřovatel je sympatický až až, velmi důstojná náhrada Martina. Sexuální scéna byla zábavná, nedokážu si představit, jak bych se v podobné situaci zachoval. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pribudla ďalšia vražda, ďalší podozriví a niektoré dejové línie si ešte vôbec nedokážeme spojiť, ale, aspoň podľa mňa, sú všetky dostatočne zaujímavé. Takže nič v tretej sérii nepovažujem za vatu, snáď len tá mamina by nemusela chodiť za Sagou do práce a riešiť si s ňou radšej veci "mimo kamery". Nerdom, ktorí si obvykle robia pri Moste grafy kto-čo-prečo-ako ale bude všetok dej úplne ukradnutý, pretože Saga sa rozhodne, že... a v určitom uhle záberu uvidíte... snáď sa nedozvie chudák Martin v base... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak několik divně vypadajících podezřelých už bych měl, ale zatím mám stále pocit, že si tvůrci teprve vyskládávají jednotlivé dílky puzzlí na stůl potištěnou stranou nahoru. Všechny dílky jsou zajímavé, ale alespoň v mých očích, do sebe prozatím takřka nic nezapadá, tudíž ani mým podezřelým zatím nemohu přikládat žádnou váhu a jedná se čistě o tipy. Navíc je odvážné tipovat si v sérii, kde se prozatím drží trend, že jednotlivé postavy mají skutečně jepičí život. Tak nějak mám ale zatím pocit, že jsme svědky nějaké vyšší hry organizovaného zločinu a nebude se jednat o dílo vyšinutého jednotlivce, nýbrž dobře sehraného týmu. Konečně došlo také k dlouho očekávanému sexíku mezi hlavními hrdiny, mezi kterými to jiskří od samého začátku. Mimo jiné jsme se dověděli, že si Saga již minimálně 4 roky pěstuje bobříka, za kterého by se nemuseli stydět ani hoši od bobří řeky. Zatím velmi zajímavá série a cítím ve vzduchu, že už by se od příštího dílu mohla začít dávat skládačka dohromady, tudíž s velkou slávou oznámím, které kurvy vraždí. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scéně je další postava, která se uvede nekompromisní scénou nad lůžkem svého nemocného otce. Živo bude i u těhotné Jeanette, která se pokouší urovnat dluh svého přítele u Lukase, o kterého se dál zajímá policie. Ta ale nejprve musí vyřešit dramatické chvíle u konzervativní blogerky doma. Henrik se konečně ukázal jako plnohodnotná postava se zajímavou minulostí i vlastními démony, v závěru dílu požádá Sagu o pomoc se starým případem pohřešované rodiny. Hlavně jsem rád, že jsem mu už přišel na chuť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, jak jsem psal v minulém komentáři/ recenzi, kdo tu není divný, je ještě divnější. Podle mého názoru je to způsobeno podnebím/ polohou. Ty dlouhé zimy lidi zřejmě nutí, aby si hledali nějakou neotřelou zábavu jako prevenci proti melancholii. A jako obvykle těchto divných a divnějších postav nenápadně přibývá a já se už těším, až tvůrci ve finále spojí všechny tečky a já uvidím to zvířátko, které se mezi nimi po celou dobu skrývalo. Ve čtvrté epizodě jsem si konečně zase našel cíl pro své pohrdání. Jsou jím všemožní dobroserové, kteří se řídí svými příručkami, jsou pevní ve svém jediném, správném názoru a snaží se měnit životy ostatních k obrazu, který vygenerovala současná nemocná společnost. A často poskytují své nevyžádané rady všem okolo s jistotou, jíž jim dodávají zkušenosti, které nasbírali v průběhu svého dlouhého, často až dvacetiletého života. / Poučení: Pokud s tebou někdo zahájí rozhovor s tím, že to s tebou myslí dobře, urychleně zmiz. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama