Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henrik a Saga mají dojem, že se konečně dostali na tu správnou stopu; vypadá to totiž, že jejich hlavní podezřelí leccos skrývají. Celý už tak zamotaný případ komplikují dvě mladistvé zlodějky, které nemají kde bydlet. Henrik, který si do nich částečně promítá možnou situaci svých pohřešovaných dcer, nakonec poskytne oběma dívkám střechu nad hlavou. Toto gesto se však nesetkává s jednoznačným pochopením jeho kolegů a kolegyň. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

prkalil 

všechny recenze uživatele

Terapeut: Povězte mi něco o sobě. Saga: Matka měla Münchhausenův syndrom v zastoupení, snažila se zabít sestru. Poslala jsem rodiče do vězení a postarala se o Jennifer. Ta ve 14 spáchala sebevraždu. Emil Larsson zavraždil šéfa a kamaráda Hanse Petterssona. Použil papírovou sponku ode mě, aby se v cele podřezal, nevím, jestli jsem ji tam zapomněla nebo nechala úmyslně. Když se chtěl oběsit, zaváhala jsem, než jsem mu pomohla.Asi jsem chtěla, aby zemřel. Udala jsem kolegu a kamaráda Martina Rohdeho za to, že otrávil osobu, která mu zabila syna. Dostal 10 let nepodmíněně. Pak se vrátila matka a zabila se tak, aby to vypadalo, že jsem ji zavraždila. Přes rok jsem strávila ve vězení, před pár dny mě propustili. Poté, co mě bodli do krku tenisovou pálkou. Terapaut: Dobře ... rozhodně máme s čím pracovat. Saga: Bezva. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nezbytný dvoudílný úvod bychom měli za sebou a nyní už jsme ponoření v plném proudu děje, který mi hodně chutná. Vyšetřování konečně začalo nabírat na obrátkách a dějové linky se začínají hezky proplétat. Polovina postav jsou jako již tradičně psychopati, takže už zbývá jen rozlišit, kdo má co společného s případem. Kromě toho zajímavého si Henrik stihl vybudovat náhradní rodinku a Saga skládá zkoušky na budoucí matku roku. [85 %] ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saga opäť po dlhšom čase hláškuje ako o život. Najviac to odnesie asi chudák Henrik (nechcem spoilerovať) a užije si aj psychoterapeutka na spoločných sedeniach, snáď sa k nej budeme vraciať pravidelne. V tretej časti sa toho udialo skutočne veľa a napínavé je to od začiatku do konca, najviac zábavy si užije Iránec. Jednoducho sa to poriadne rozbieha a očakávam, že v ďalšej časti by sa mohli už začať spájať niektoré dejové linky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humorné okamžiky, které pramení většinou ze střetů Sagy s realitou a „běžným“ chováním všech ostatních, pokračují. Okolo brutálně zavražděné ředitelky imigračního úřadu se evidentně pohybovali hodně zvláštní lidé. Muž určený k deportaci navíc něco podstatného ví. V centru dění se objevují i dvě mladistvé zlodějky, kterým nakonec Henrik poskytne přístřeší. Pár momentů pro tentokrát těžkopádnějších. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těch pět kousků by si zasloužila už jen návštěva terapeutky, tvůrcům se ale povedlo všechno, na co sáhli. U předchozího dílu, jsem je kritizoval za rozvíjení vedlejších dějových linií na úkor hlavního příběhu, a hned mi to vytmavili dokonale vyváženým mixem obojího. Párádní epizoda. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama