Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z hlavních podezřelých, kterému hrozí vyhoštění ze země, se odhodlá k zoufalému činu a zajme rukojmího. Výměnou za to, že dotyčnou osobu propustí, chce zajistit azyl ve Švédsku. Henrik i Saga se mu pokoušejí lhát, že vše bude, jak chce. Jenže únosce se nakonec dovtípí, že jde jen o snahu, jak zklidnit situaci, a rozhodne se k zoufalému činu. Vztah Sagy a Henrika zasáhne šokující novina, přičemž ani jeden z nich si pak není jistý, jak se k nastalé situaci, která může jejich životy trvale proměnit, postavit. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už asi víme, kdo seděl v černém autě. Přijde i velmi „silná“ a krutá scéna dcery gangstera, která se bojí klaunů. Jeden z podezřelých, kterému hrozí vyhoštění ze země, se odhodlá k zoufalému činu. Následně Saga přijde na stěžejní spojitost vražd – ukamenování, elektřina a jed. Tři metody vykonání trestu smrti. Jenže způsobů je víc, takže nepůjde o konečné číslo mrtvých. Další díl se silnými momenty. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Śkoda, že sa tvorcovia zbavili jednej dôležitej postavy. Akoby proste iba upozornili na jeden problém a rýchlo s tématikou preč. Ale snáď sa mýlim a nejakým oblúkom sa k tejto dejovej línii ešte vrátime, ono už to začína naberať skutočné kontúry a všetko bude prepletené so všetkým. Dve holky sklamali, ale sklamal aj Henrik, ak s niečím podobným nerátal. Asi málo pozerá americké seriály, tam by sa to takto odohralo hneď po prvej noci. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem vidím shodu s jedním z komentátorů v tom, že tato epizoda nebyla na události nabušená jako ta předchozí, přesto zde bylo k vidění několik tak silných momentů, že patřily zatím zřejmě k tomu nejsilnějšímu, co bylo v rámci Bronu k vidění. Nechtěná poprava vlastní dcery byla vskutku diváckou laskominkou. Celkem bych si v tomto případě troufl odhadovat, že tohle i roli klauna bude mít na svědomí jeho strunou škrcený poskok.Také se nám všechno začalo hezky propojovat, neboť je série kratší a času tedy není nazbyt. Sagou začínají v rámci těhotenství a nehezkého životního období cloumat emoce a jsme svědky nežádaného polidšťování osob, které jsou zajímavé právě svojí odlišností. Kompletně ve všech seriálech, kde k tomu docházelo, mě to kolosálně sralo, tak uvidíme, do jakého extrému to tvůrci vyženou v tomto případě. [80 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože čtvrtá epizoda nebyla událostmi nabušená tak jako předchozí díl, měla své velmi silné momenty a určitě mě nezklamala. Nejvíc mě těší, že se tvůrci i tentokrát drželi svých zavedených postupů, takže po polovině závěrečné řady je mi už jasné, že seriál zůstane mezi mými oblíbenými deseti. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vlažnějším rozjezdu, který mě docela slušně mátl, už do sebe začíná leccos zapadat, dochází k několika kulervoucím událostem a seriál se zase šplhá na špici toho nejlepšího, co mé oči kdy spatřily na poli televizní tvorby. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna s dítětem byla hodně silná, oceňuju tvůrčí schopnost vedle sebe vyprávět vyšetřování a osobní životy jeho účastníků. Zakončit 4. díl z 8 hláškou "takže zbývají ještě 4" je top. ()

Reklama

Reklama