Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Hill je přehmatem a táhne film dolů, ale 59% se mi zase zdá trochu málo, tak jsem si za poměrně slušný řemeslo a několik silných momentů docela zábavnýho filmu dovolil dát o hvězdu víc, než bych normálně učinil. (Občas mi tohle někdo vyčte, ale snad nebude tak zle :) .)

DaUr

DaUr (hodnocení, recenze)

Podobný dotaz. Nevíte prosím kdy má tenhle film vejít do distribuce? 

na příspěvěk reagoval Redi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Tři scénáristé... víc jak jeden scénárista se mi nikdy nelíbí, a už vůbec ne, pokud je jeden nějaké nemehlo a další dva (raz, dva) co mají hovno za sebou - to fakt smrdí a ne málo. Už jsem se skoro těšil, že uvidím francovca po dlouhé době zase ve vážnějším žánru v něčem výborném... no asi se zase nedočkám.

Uživatel Redi smazal svůj příspěvek.

Gerron

Gerron (hodnocení, recenze)

James Franco a Jonah Hill jsou moji dva oblíbení herci. Nemůžu se dočkat!

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama