Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (134)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Psychologický thriller založený na skutočných udalostiach rozpráva príbeh neuznaného reportéra, ktorého si zahral Jonah Hill, ktorý je vtiahnutý do nebezpečnej hry na mačku a na myš, keď si usvedčený vrah (James Franco) privlastní novinárovu totožnosť. Zabiť vlastné deti, tak to je silná káva. Emotívny príbeh, ktorý ale asi nebude baviť každého. Bol som skutočne zvedavý, ako to vlastne bolo. Isté je, že Jonah Hill je čím ďalej viac vyhranenejší herec. A toto je podľa skutočných udalostí. Jamesa Franca veľmi uznávam ako herca. Hrať vie, dobre sa na jeho herecké podanie pozerá. Tu si zahral po boku tlsťocha Jonaha Hilla, ktorý mi tiež prirástol k srdcu. Dobrá dvojka. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ne ne, tohle bylo fakticky moc moc špatňounké. Přehrávající Franco, kdy z prvního pohledu bylo jasné, co je zač a pak ty svoje kdáky a pohledy jen vršil a vršil, Hill si po Wolf of Wallstreet asi chtěl zkusit další vážněji míněnou roli, ale snad mu tak i došlo, že na něco takového nemá vůbec a naprosto vlohy, a co tam dělalal Jones už vůbec nechápu. Nuda jak trám, Hill se celou dobu naprosto nesmyslně hnípe v něčem naprosto zřejmém a snaží se z toho vykřesat drama. Je z toho ale jen hodně špatná parodie, která postrádá humor. A jak Zeck zmínil, tak autoři si i nedělali hlavu s poukázáním na minulost padoucha, protože pak by ten film byla totální nesmyslná sračka. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dost smíšené pocity z mojí strany, ale oproti evidentní většině, mi to sedlo. Oba spíše komediální herci si střihli solidní drama a na moje poměry to zafungovalo. Téma dost hluboké a pro otrlejší, záběry se nešetřilo... Místy mráz na zádech. J. Hill je v tomto jasný nováček, ale myslím, že se se svojí rolí popral statečně. J. Franco naopak šlapem standardně... Asi mi chyběl víc nějaký ten závěr... ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Pravdivý příběh má potenciál, jenže by potřeboval režiséra, který ho posune o kus dál. V Gooldově podání sledujeme nepravděpodobně propletený život dvou osobností. Obě jsou vylíčeny až pedantsky neutrálně s celou šíří kladů i záporů. Tahle popisná struktura má diváka pobídnout k utváření vlastních závěrů, jenže pane Goolde, film přeci není odborný článek. S veškerou nezaujatostí snímku mizí i divákův zájem. Finále s celým odtajněním jenom vyšumí a zanechá pocit promarněného materiálu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jonah HIll v polohe vážnej drámy? Pre mňa doposiaľ scifi, avšak musím uznať, že chalan sa nestratí ani pri vážnejších postavách. Miestami sa to zdalo trošku prekombinované, ale na záver do seba všetko pekne zapadlo. Páčilo sa mi ako tu naťahovali diváka do poslednej chvíle - spravil, nespravil, spravil...? Priemer. 60/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama